2018 Naują Atsitiktinis Šortai Vyrams Medvilnės Vasaros Paplūdimio Kvėpuojantis Elastinga Juosmens Mados Kietas Šortai Quick Dry Aukštos Kokybės Drabužių K22

€13.40

-35%

€20.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laisvalaikio šortai vyrams, šortai quick dry, šortai vyrams medvilnės, Pigūs atsitiktinis šortai vyrams, Aukštos Kokybės šortai quick dry, Kinija šortai vyrams medvilnės Tiekėjų.

>>APIE MUS LUYZJZEN yra naujas mados prekės ženklo Kapt.lt. Mūsų tikslas yra tapti viena iš madingiausių prekių ženklų. Mes orientuojamės į vyrų stilingas ir kokybės drabužius, skirta teikti klientams geriausią aptarnavimą.

>>SIUNTĄ, Visi sklypai bus išvežti per china post oro paštu arba e-paketinių paslauga per 5 dienas. Paprastai ji trunka 10-20 dienų, įvykdyti. Taip pat galite mokėti papildomai laivybos krovinių EMS/DHL/TNT paslaugų. Kokių nors klausimų ar problemų, gabenimo metu laikotarpiu, praneškite mums, mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

>>PATARIMAI ·Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas. Didmeninė, mes siūlome nuolaida ar nemokamai, express pristatymas. Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. ·Kaip gali sekti mano sklypo? Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) ·Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga? Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą. ·Nėra jokių muitų mokesčių? Paprastai mes skelbiame minimali vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių. Tačiau dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas. Taip, galite, palikti

pranešimą, kai užsakymo pateikimo apie tai, kiek vertės norėtumėte paskelbti.

Lytis Vyrai
Elemento Tipas Šortai
Apdaila Kišenės
Ilgis Shorts
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas LUYZJZEN
Tinka Tipas Reguliariai
Dydis 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 36
Ziajać Stilius Reguliariai
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Modelio Numeris Šortai
Medžiaga Spandex,Medvilnė
Juosmens Tipas Vidurio
Stilius Atsitiktinis
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai