Geriausių Dovanų, Konditerijos Dekoro Sienos Meno Naftos Tapyba ant Drobės Virtuvės Sienos Meno Papuošalai Modulinės Aukštos Kokybės Frameless

€11.60

-45%

€21.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tapyba ant drobės, virtuvės tapyba, Drobė, Tapyba, Pigūs paveikslai ant drobės, Aukštos Kokybės virtuvės tapyba, Kinija drobės tapybos Tiekėjų.

Geriausių Dovanų, Konditerijos Dekoro Sienos Meno Naftos Tapyba ant Drobės Virtuvės Sienos Meno Papuošalai Modulinės Aukštos Kokybės Frameless KLIENTŲ aptarnavimo yra pagrindinis mūsų tikslas. Ačiū jums ateina. palankios kainos Sveiki didmeninė,tikimės bendradarbiauti!

Medžiaga

Drobė Spausdinti Aukštos Defination Vaizdą ir Aukštos kokybės Medžiagos.

Kokybės reitingas

AAA+ Aukštos kokybės.

Spalva

Labai Geras ir Ryškus.

Klientų Aptarnavimas

Mes galime užsakymą bet kokio dydžio jums, ir mes galime padaryti užsakymą drobė spausdinama per daug, jums tiesiog reikia atsiųsti mums didelės raiškos nuotrauką.

Dydis

30x40cmx2+30x60cmx2+30x80cmx1

Pristatymas

Kinija Paštu, Oro Paštu, arba E Paketinių 2. EMS 3. Kinija Paštu Oro

Sklypas:Mes siunčiame su rėmeliais (daugiau nei 2 kg)visame pasaulyje tik kinija paštu oro siuntinių,ji mano, 15-35 dienų iki kelionės tikslo.JEI norite, rėmas, prašome susisiekti su mumis.

Pristatymo laikas

Kinija Paštu Oro Paštas: Paprastai 20 - 30 dienų

2.EMS: nuo 5 iki 10 dienų

3.Kinija Paštu Oro Sklypas:20-35 dienų

Atsiliepimai

Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus verslui . Mes darome viską, kad pateikti aukštos kokybės prekės jums ir ačiū už teigiamų atsiliepimų. Jei yra problema su jūsų užsakymą, būtinai susisiekite su mumis. Manau, kad mes galime, kad esate patenkintas per mūsų pastangas. Mes tikimės, kad tai ne tik operacijos, bet taip pat padaryti savo gyvenimą geresnį. Ačiū!

Pastaba: Kaip ir apšvietimo efektai, objektus, gal šiek tiek skiriasi nuotraukos.Šis paveikslas yra SPAUSDINAMI NE HANDPAINTED !!! Pardavėjo Pastaba: 1. Prašome pasirinkti tinkamą dydį, jei jums reikia kito dydžio, prašome susisiekti su mumis. 2. Mūsų nuotraukas rodyti kabinti poveikis įrėminti paveikslą jūsų nuoroda, tapyba, mes atsiųsime yra tik drobė. Jei jums reikia pridėti pagrindų, prašome susisiekti su mumis. Ačiū! 3. Dėl skirtingų parametrų,t čia gali būti šiek tiek skiriasi spalva nuo kiekvieno ekrano prietaisą. Vežimą: 1. Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas po patikrintą mokėjimo. 2. Mes siūlome nemokamas pristatymas iki ePacket ar Kinija Paštu, Oro Paštu. Ir mes prisiimame atsakomybę už bet kokią žalą ar prarado pristatymas. Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų tapybos, prašome palikti VISĄ 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, tai paskatins mus daug. Jei yra problema su jūsų užsakymą, prašome neskuba palikti 1 ar 2 žvaigždes atsiliepimų. Tiesiog susisiekite su mumis pirmą , mes išspręsti šią problemą už jus . Ačiū!

Produkto Savybės:

mūsų Gamykloje ir atspausdintas tapybos pavyzdžiai:

originalus No
Medžiaga Drobė
Stilius Modernus
Rėmas No
Tipas Drobė Spaudiniai
Paramos Bazės Drobė
Forma Multi-nuotraukų Derinys
Technics Purškiamojo Dažymo
Dalykai Natiurmortas
Dydis (Coliai) Be rėmelio
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Formos deimantas
Prekės Pavadinimas grynas meno erdvė
Rėmelio režimu Neįrėminti
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 60cm x 5cm x 5cm (23.62in x 1.97in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)

Panašūs produktai