Kailio Kepurė Skrybėlės Nekilnojamojo Mink Žiemos 2017 Prabangių Skrybėlių Atsitiktinis Audinės Kailiniai Skrybėlės, Moterų Megzti Su Meškėnas Kailių Pompom Moterų Kepuraitės Kepuraitė

€29.53

-44%

€53.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skrybėlę, moteris, audinės kailiniai skrybėlės, kailio kepurę, Pigūs skrybėlę, moteris, Aukštos Kokybės audinės kailiniai skrybėlės, Kinija kailio kepurę Tiekėjų.

Medžiaga: Real Audinės kailiniai su Meškėnas kailių pompom

dydis:56-59cm galvos perimetras ,elastinga

Pamušalas:Be pamušalo

Kryžiaus audinių spalvos,reiškia jis natūralaus kailio spalva,ar'not dažai,jie yra šiek tiek skirtingas, kiekvieno iš kepurę(modelis&spalva),mes stengiamės, kad ji taptų panaši į kiekvieno,prašome pastebėti,labai jums ačiū.

Sekite mus, prašome 1) Pridėti šią prekę į pageidavimų sąrašą; 2) išsaugoti mūsų parduotuvėje; 3) Ir pasidalinti ja su savo draugais. Pristatymas skelbimą: 1) Express metodų kartais gali prireikti jums padėti su muitinės formalumų klausimu. 2) Pristatymo terminas yra tik apytikriai, kai kuriose šalyse gali užtrukti ilgesnį laiką. Laivybos laikas refrence,prašome patikrinti. Laivybos Metodai užsakymo kaina Tikėtis Pristatymo Laikas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis 15-60 dienų Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu 5-200 15-60 dienų epacket 5-200 10-18 dienų EMS ≥ 200

10-25 dienas DHL / FedEx / Aramex / UPS ≥ 500 5-10 dienų

Pastaba:kadangi mes negalime kontroliuoti laivybos laikas,kartais prekes heve bėdą kelyje į savo šalis,prašome nesijaudinkite,tai nomal,prašome palaukti keletą dienų,arba susisiekite su mumis directely,mes patikrinti tai už jus.

Apie atsiliepimą:

1.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome palikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimus,jūsų fedback mums yra labai svarbus.

2.Jei nesate patenkintas mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis,mes jums užtikrinti gerą serveice jums,mes manau, kad kiekvieną problemą galima

būti išspręsta, jei mes conmmunicate vieni su kitais. Apmokėjimas: •priimame alipay čia. •Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Lytis Moteris
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga nekilnojamojo audinės kailiniai
stilius 10 Audinės kailio kepurė
Stilius 7 Megzti Beanie kailiniai
Stilius 1 Audinės kailio kepurė su lapės kailio kamuolys
Stilius 3 kailio kepuraitė moterims
Elemento Tipas Skullies & Beanies
Stilius 5 Moterų Audinės Kailiniai Skrybėlės
Stilius 6 Žiemos kailių beanies moterims
STILIAUS 9 Audinės kailio beanies
Stilius 2 Moterų Žiemos Skrybėlės 2016
Stilius Atsitiktinis
Stilius 8 Audinės Kailiniai Skrybėlės
Stiliaus 4 Individualų Galvos Skrybėlę
Prekės Pavadinimas QiuMei
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris pc-078
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai