Udrive Galinio vaizdo Kamera Vaizdo Įrašymo Kamera, skirta "Android" GPS DVR Bluetooth Vandeniui Naktinio matymo Plataus Kampo Galinio vaizdo Kamera

€15.52

-5%

€16.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kamera, vaizdo kamera, skirta "android", vaizdo kamera, Pigūs kamera, Aukštos Kokybės vaizdo kamera, skirta "android", Kinija kamera vaizdo Tiekėjų.

Sveiki atvykę į UDRIVE TĖVYNAINIUS Elektronikos Grupė, registruotas, originalus ir nekilnojamojo tarptautinės kompanijos. Linkiu malonaus apsipirkimo.

Tai yra GPS Android Veidrodis GPS DVR Automobilių, Sunkvežimių Transporto priemonių Galinio vaizdo Kamera CCD HD Vandeniui Naktinio matymo 140 Plataus kampo LED Galinio vaizdo kamera

Techniniai duomenys:

Vottage: DC12V

Kameros Kabelio ilgis: iš viso 7 meterss ilgai

Laidais ar Belaidžiu: Viela

Atsparus vandeniui, ar ne: taip, vandeniui lygis IP68

Naktinio matymo ar ne: taip, naktinio matymo

LED lemputė: taip, LED šviesos fotoaparatas

Kameros Rezoliucija: HD 720P, 300 Mega Pikselių.

Galinio vaizdo Stovėjimo Pagalba: Taip, tai išoriniai galinio vaizdo kamera, gali būti automobilių sunkvežimių stovėjimo galinio vaizdo siužetą pagalbos, kai automobilis sunkvežimis atbulas.

Vaizdo Įrašymo ar ne: Taip, tai išoriniai galinio vaizdo kamera gali filmuoti, galima naudoti kaip galinio vaizdo vaizdo įrašymo

Taikoma: "Android" Veidrodis GPS DVR kamera važiavimui atbulomis, toks kaip žemiau GPS DVR produkto.

Jei norite pirkti GPS DVR produkto, prašome spauskite žemiau produktų nuotraukos nuorodą pirkti.

Tai išoriniai Galinio vaizdo kamera tinka žemiau GPS DVR Produkto.

Jei norite pirkti GPS DVR produktas, spausk žemiau produktų nuotraukos nuorodą pirkti.

Svarbu:

1. Tai pirkėjo atsakomybė mokėti importo muito ar vietos mokesčiams, jei yra bet kokia. Jei turite konkrečių reikalavimą deklaruoti vertė pristatymas, prašome leiskite mums žinoti, kad pastebėjo pranešimą.

2. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsami informacija, pvz., kontaktinis asmuo (vardas, pavardė rusijos), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

Apmokėjimas:

Mes priimame Alipay, ir visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Vežimą:

1. Užsakymai bus išsiųsti per perdirbimo dienų po mokėjimo tikrinimo. Tai gali trukti 24 valandas Kapt.lt sistemą, siekiant patikrinti, ar mokėjimo.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. Jeigu turite kokių nors pasikeitė adresas, prašome leiskite mums žinoti, jei pateikimo tvarka.

3. Pristatymo laikas DHL/UPS/TNT/ "FedEx" yra maždaug 3-9 dienas. Pristatymo laikas EMS yra maždaug 7-29 dienomis. Pristatymo laikas Post Oro Pašto yra apie 15-60 dienų. Pristatymo laikas gali būti ilgesnis, kai jūsų vieta yra tolimos ir ilgos, ypač piko laikotarpiu ir atostogų sezoną. Jums gali būti pranešta pasiimti prekes patys iš savo vietos post office.

4. Jei jūsų adresas yra nuotolinio (išplėstinis) srityje teikiančios įmonės (DHL/UPS/TNT/ "FedEx"), jums bus pranešta mokėti nuotolinio aptarnavimo mokestį, kuris yra už kurjerių įmonės. Nuotolinio (išplėstinis) srityje gali būti tikrinamas iš kurjerio interneto svetainėje.

Garantija:

1. Kiekvienas gaminys testuotas be problemų, prieš vežimą, taigi, jei į prietaisą galite gauti kokybės problemą, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas. Galite grįžti į prietaisą per 7 dienas nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.

2. Grąžinti per 7 dienas galite grąžinti (pašalinti laivybos krovinių) arba valiutos pakeitimo, pirkėjas turėtų sau leisti grąžinimas prekių krovinių. Grįžti po 7 dienų ir per 1 metus d. iš pristatymo galite gauti nemokamai remontas, garantija, pirkėjas turėtų sau leisti grįžti ir siųsti atgal laivybos krovinių.

3. Laivybos ir perduoti mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakingas už mokesčių grąžinimas prekių. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai. Ir jūs TURITE PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį. Priedai ir vartojimo reikmenys, tokių kaip baterijos nėra įtrauktos į nemokamai reparing garantijos taikymo sritį.

4. Bet atgal daiktų, prašome siųsti elektroniniu EMS kurjerių kai atsiųsti atgal. Mes negalime priimti jūsų grįžti produkto DHL, UPs ar pan.

5. Jei pažeisti gaminį pagal jūsų piktnaudžiavimo, galite siųsti jį atgal į mus dėl remonto, ir jums reikia apmokėti siuntimo išlaidas ir remonto išlaidų.

6. Mes neprisiimame jokios grąžos nepranešus iš anksto.

Atsiliepimai:

Teigiami 5 žvaigždučių Atsiliepimai mums yra labai svarbus nuolatinis tobulėjimas. Prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, todėl galime pasiūlyti geriausius sprendimus jums. Dėkojame už jūsų supratimą.

1. Jei jūs patvirtinate, kad pristatymas ir palikti 5 žvaigždžių atsiliepimus 3 dienų, jūs galite gauti papildomą 4 mėnesius nemokamai garantinį laikotarpį mėgautis iš viso 16 mėnesių nemokama garantija.

2. Jei jūs patvirtinate, kad pristatymas ir palikti 5 žvaigždžių atsiliepimus, 7 dienas galite gauti papildomų 2 mėnesius nemokamai garantinį laikotarpį mėgautis iš viso 14 mėnesių nemokama garantija.

Kitu atveju, nemokama garantija laikas yra 1 metai, datuoti pristatymo kaip numatytąjį.

Jūs esate susitarė, kad visi iš pirmiau nurodytų daiktų už vnt.

Modelio Pavadinimas galinio vaizdo kamera
Prekės Pavadinimas Udricare
Pakuotės Dydis 12cm x 10cm x 6cm (4.72in x 3.94in x 2.36in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.42kg (0.93lb.)

Panašūs produktai