Nemokamas pristatymas! Megztinis (Gudrybė ir Internete Instrukcijas) pateikė Danny Weise arti Gatvės mentalism Klasikinis kortų magija gudrybės

€9.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Magija Gudrybės, magija gudrybės nemokamas pristatymas, kortelės triukui, Pigūs magija gudrybės, Aukštos Kokybės magija gudrybės nemokamas pristatymas, Kinija kortelės triukui Tiekėjų.

Aprašymas:

Danny Weiser jis vėl su hyper-vaizdo transformacijos Post-it pastaba raštu prognozė. Žiūrovų pasirenka kortelę ir jie jį pasirašyti. Kampe indeksas kortelė yra nuplėštas ir atsižvelgiant į žiūrovo, kaip įrodymų, kad jų pasirinkimą. Pasirinkimas yra tada prarado denio. Tada magas gamina voką, kad turi Post-it dėmesį prognozę, kurios, deja, yra neteisinga! Su viena banga, prognozė yra transformuojami į žiūrovo pasirinktą, pasirašė ir suplėšyti kortele!!! Kampe indeksas idealiai. TAI YRA REALUS FOOLER! Atstato pagal 2 sekundžių! Atsiprašau ,Dabar Kinija Užsakymą saugumo patikrinimas negali praeiti DVD,todėl dabar mes gali negalite rašyti į DVD užsienio, bus suteikti jums instrukcija internete Laivybos ir Tvarkymo: Užsakymų paprastai išsiunčiama iš per 1-7 darbo dienas nuo patvirtinimo apie apmokėjimą. Ekonomikos oro paštas labai lėtas, ir gal prarado paštu ,jei jums rūpi tai , nereikia pasirinkti, tai Kinija Paštu oro paštu arba Kapt.lt Standartinis Pristatymas. Tai užtruks apie 10-60 dienų atvykti priklausomai nuo jūsų buvimo vietą. Faktinį tranzito laikas gali skirtis, o geriausia nustatyti, tačiau nėra garantuotas. Jei jūs negalite gauti po po 60 dienų nuo tos dienos, mes išsiųsti ir jums ,jūs galite atidaryti ginčas bus grąžinti visą už jus(išskyrus ekonominės oro paštu). Prašome pasitiki mumis, mes teikiame geriausias paslaugas su sąžiningas požiūris. Pirkėjams reikia mokėti pristatymo kaina vėl reshipping elementą (išskyrus negerai pirkėjo adresas rašė jav) Švelnus Priminimas: Prašome prisiminti, kad mus palieka TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ IR VISŲ PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ NORMA, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Ir mes džiaugiamės galėdami jus palikti teigiamų atsiliepimų per daug! Jei nesate patenkintas savo pirkiniu,PRAŠOME susisiekti su mumis pirmą, ir mes atsakysime į jūsų problemų, kuo greičiau! Teigiamų Atsiliepimų ir Visų Penkių Žvaigždučių Norma yra labai svarbu mums, prašome susisiekti su mūsų išspręsti problemą, prieš palikdami mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį. Mes visada gali išspręsti bet kokią problemą draugiško būdo privačiai. Ačiū!!!

Veiklos Formos Close-up Magic
Produkto Kodas
Tipas kortelės
Yra Instrukcija Taip
Svoris (lbs)
Dydis One Size
Matmenys
Prekės Pavadinimas Hexahedron Magija
Kategorijų
Savybės Sužinokite,Pradedantiesiems,Magai,Su Dvd,Gatvės,Profesionalus,Lengva Padaryti
Įspėjimas megztinis
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Modelio Numeris megztinis
Medžiaga Popierius
spalva raudona,mėlyna
Lytis Unisex
Amžius 8-11 Metų,12-15 Metų,Suaugusieji
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Pakuotės Dydis 19cm x 14cm x 1cm (7.48in x 5.51in x 0.39in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai