Rudenį Noverlty Blizga China Moterų Bombonešis Striukė Prarasti Ilgomis Rankovėmis Atsitiktinis Trumpas Kailis

€27.40

-29%

€39.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pagrindinio Striukės, Pigūs pagrindinio striukės, Rudenį Noverlty Blizga China Moterų Bombonešis Striukė Prarasti Ilgomis Rankovėmis Atsitiktinis Trumpas Kailis.

Sveiki, labai Ačiū už jūsų dėmesį apie mūsų parduotuvėje, prašome, pažiūrėkite, informacijos, adresas ir prieš užsakymą. Mūsų apdorojimo laikas yra 1-3 darbo dienas, kai mokėjimas patvirtino. Taigi, prašome patvirtinkite viskas, kol mes iš laivo. Dauguma mūsų produktų yra sandėlyje, tik keletą daiktų, gal atnaujinamas nedelsiant apie akcijų informacijos, bet mes pasistengsime atsakyti jums labai greitai.Jeigu jūs esate didmenininkas, prašome susisiekti su mumis prieš jus, kad gauti geriausia nuolaida, kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas. Mėgautis savo pirkinių laiko! *^0^*

Matavimo CM

1 colis = 2,54 CM, 1 CM = 0.39 colių

Dydis Informacija : Dydis/CM, Pečių, Krūtinės Drabužių Ilgis Rankovės Ilgis S 39 99 66 60 M 40 103 67 61 L 41 107 68 62 XL 42 111 69 63 XXL 43 115 70 64

Dydis gali turėti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Apie Mokesčių:

Mes nesame atsakingi už bet problemos (grįžti paketą arba už mokestį), kad sukelti klaidingą adresą, taigi pls palikti savo išsami informacija, kaip gauti prekes.

Mažiau vertė arba "pavyzdys" bus parašyta ant pakuotės, siekiant sumažinti mokesčių, tačiau mes nesame atsakingi dėl bet kokių kitų mokesčių arba mokestį pagal kliento šalyje.

Kai prekės išsiųsti, mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, tik laukti, kol jis atvyksta, pls kantriai laukti, tačiau, jei jūs negalite stebėti jį internete, kviečiame susisiekti su mumis, mes kelio jums.

Grąžinti Prekes:

Jei yra problemų dėl kokybės, mes priimame prekes grąžinti. Mes galime mokėti, laivybos mokestis, ir grąžinti visą mokestį, kuo mes gauti grąžinti prekes. (paprastai mes kruopščiai patikrinti prieš siųsdama prekes, mes negalime siųsti sugadintas prekes)

Jei jums nepatinka, gerai, galite sugrįžti geras, bet jūs turite sumokėti visi, laivybos mokestis. (Įskaitant laivybos mokestis jums ir mokestis mums)

Pls susisiekti su mumis per 7days po to, kai gausite paketą, informacijos, adresas, return. Jei daugiau nei 7 dienas, mes negalime priimti grįžti.

Pls nepjaukite etiketės, nereikia dėvėti, nereikia naudoti, nereikia plauti, nereikia, kad mažos, dėmių ant prekės, jei jums pasirengti grąžinti. Ar mes negalime priimti.

DUK:

Dydis produktus, bet surengė nuokrypis 2-3cm.

Realios prekės turi kai kurių spalvų skirtumas su nuotraukomis, parduotuvę.

Jei nesate tikri, pls susisiekti su mumis dėl išsamios informacijos apie dydį ir spalvą, prieš jums žaisti tvarka.

Jei norite didmeninės it, sveiki atvykę į palikite pranešimą, jūs galite gauti gerą didmeninės kainos, tačiau pagrindinė yra ta, kad MOQ.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, į mus, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. Ačiū iš anksto.

Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Tipas Geometrinio
Elemento Tipas Viršutinių Drabužių Siuvimas & Paltai
Prekės Pavadinimas ŠOKIAI SU SPARNAIS
Drabužių Ilgis Reguliariai
Apykaklės Mandarinų Apykaklės
Su gobtuvu No
Rankovės Stilius Reguliariai
Tipas Slim
Lytis Moteris
Stilius Atsitiktinis
Modelio Numeris AF-291
Dydis S, M, L, XL, XXL
Storis Standartas
Apdaila Blizgučiais,Kišenės,Užtrauktukai
Uždaryti Tipas Užtrauktukas
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Striukės
Medžiaga Poliesteris,Medvilnė
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai