7 IN 1 Veido Teptuku Valiklis Daugiafunkcį Elektros, Ultragarso Plovimo Kūno Spa Odos Priežiūra, Veido Masažas Teptukai, Veido Valikliu Įrankis

€12.72

-45%

€23.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: teptuku valiklis, šepetėlis veido valikliu, šepetėlis veido, Pigūs teptuku valiklis, Aukštos Kokybės teptuku veido valikliu, Kinija teptuku veido Tiekėjų.

modname=ckeditor

Medžiaga: Plastikas + Pluošto

Spalva: Mėlyna

Baterijos: 4 x AA Baterijos(neįtraukta

Dizainas: Sukasi 360°Kampu pagal laikrodžio Rodyklę/prieš laikrodžio rodyklę

Savybės:

Daugiafunkcinis: Porų Minimizer-Spuogai Randų Gydymas-Tamsi Dėmė Korektorius-Raukšlių Išnyks Veido Massager

3 greičiai visiems odos tipams: Mažas greitis, švelnus jautriai odai, vidutinės trukmės ir normalios odos, aukštos už abrazyvinių odą.

Atsparus vandeniui Valymo Šepečių: atsparus Vandeniui dizainas, kad jūs galite naudoti dušo kabina, rankinį silikono guma rankenos padės išvengti slydimo.

Galingai 4 X AA Baterijos darbo : Sukasi stipriau iki 3 valandų net ir dideliu greičiu taip, kad juoda vadovai ir pleiskanojanti oda gali būti akytasis kruopščiai.

Padaryti bendrą odos tonas pagerėjo ir kolageno gamybą.

Su Prietaisu Rinkinys, jums bus užbaigti valymo procesą per 3mins.

Ji gali giliai valyti savo poras ir veiksmingai pleiskanomis atskleisti spinduliavimo, jaunatvišką odos.

Drėkina jūsų veido geriau, sumažinti poras ir sumažinti spuogų randus išvaizdą.

Sukasi 360°kampu pagal laikrodžio Rodyklę/prieš laikrodžio rodyklę: pagerina odos kraujotaką ir veiksmingai mažinantis raukšles ir smulkias linijas.

Rinkiniai daro išvadą:

1 Vonios Šepetys

1 Rankena švaresnis su mini šepetys

1 Kūno Šepetys

1 Veido Šepetėlis

1 Veido Kempinė

1 Masažo Kamuolys

1 Pemza

Pakuotės turinys: 1 x Veido Valymo Prietaisas Rinkinys(7pcs)

Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio. Ačiū!

Pristatymas: gavę užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir darbo užmokesčio tvarka, įskaitant laivybos nemokamai.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių pervežimų, nes skirtumas muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Pirkėjų Informacija: Jei jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko, kreipkitės į mus išplėsti prekės gavimo metu. Dėkojame už jūsų supratimą. Atsiliepimai: Jei esate patenkintas savo sandorį su mumis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą.Prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, prašome leiskite mums turėti galimybę padėti jums jokių problemų, kad jums susidurti. Neigiami ir neutralūs atsiliepimai bus žalą mūsų motyvaciją, suteikiant jums puikų klientų aptarnavimą ir nr. padėti spręsti bet kokį sandorį problema. Mokėjimo • sąlyginio Deponavimo priimti. • Pirkdami dėl Kapt.lt, jūsų mokėjimai yra apsaugotas sąlyginio Deponavimo. Sekti savo užsakymą, bet kuriame etape, pristatyti internete ir jaustis saugus, kad išmoka bus išmokėta tik tiekėjui patvirtinę gavimo jūsų užsakymą. Su sąlyginio Deponavimo, jūsų kredito kortelės duomenys būtų niekada susidurti. Klientų aptarnavimas: 1.Jei turite kokių nors klausimų, Prašome susisiekti su mumis per Trademanager pranešimą arba mūsų klientų aptarnavimo e-mail. Prašome pranešė, kad laiškus bus atsakyta mūsų klientų aptarnavimo pareigūnai Mon. - Pn. 11:00 - 20:00 val. (Išskyrus Savaitgalius ir Švenčių dienomis) ? Jums gali tikėtis gauti atsakymą į jūsų užklausą per 24 valandas. (Išskyrus Savaitgalius ir švenčių dienomis) 2.Atsiliepimų Politikos paliksime teigiamų atsiliepimų, kad pirkėjas kuo pirkėjo patvirtinti, kad dėl Kapt.lt. Mes labai vertiname, kad jūs galite susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiamą atsiliepimą arba Neutralų atsiliepimą .Mes jums siūlome patenkintas sprendimas.

Prekės Pavadinimas TOHUAN
Prekių Kokybės Sertifikavimo BMK
Medžiaga Plastikiniai + Pluošto
spalva Mėlyna
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Tipas veido valiklį
Modelio Numeris AE-8288
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 8cm (7.87in x 7.87in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai