Nemokamas pristatymas bling kalnų krištolas kaklo virvelę kristalų virvelę dirželis ID ženklelį turėtojas raktų pakabukas 100vnt didmeninės

€103.72

-7%

€111.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kalnų krištolas kaklo virvelę, ženklelis turėtojas dirželis, kaklo virvelę dirželiai, Pigūs kalnų krištolas kaklo virvelę, Aukštos Kokybės ženklelis turėtojas dirželis, Kinija kaklo virvelę dirželiai Tiekėjų.

Nemokamas pristatymas bling krištolas kalnų krištolas kaklo virvelę id pavadinimas ženklelis laikiklį 1. Medžiaga: kalnų krištolas su Ultra pluošto. 2. Dydis: 37cm, sulankstyti, be jungiamųjų detalių (fitingų, ir dydis gali kaip jūsų prašymą. 3. Spalva: Juoda, kristalų, balta, rožinė, violetinė, bule, raudona, žalia ir t.t. 4. Priedai: Bet koks užsegimas įrašą, didelis ar mažas žiedas yra gerai. 5. Pakuotė: 1pc/opp, 10vnt/didelis opp, 600pcs/eksporto standartinis kartoninės, arba pakavimo galite, nes jūsų prašymą. Pagrindinis Konkurencinis Pranašumas: A. Aukšta kokybė, geriausia kaina ir griežtos kokybės kontrolės. B. Gaminančių laikas netrukus, 5days yra pakankamai mums. C. Greičiausias pristatymas, DHL, "FedEx", UPS, TNT ir t.t. D. Nedidelių užsakymų, yra sveikintinas. E. Gydyti kiekvienas klientas ilgą laiką santykiai. Produkto Vaizdas Spalvotas žemėlapis: Pristatymas Mes teikiame DHL/FEDEX, Kinija paštu, oro paštu, HONGKONG oro pašto ir kitų laivybos kelią. 1. Nemokamas pristatymas yra Kinija paštu, oro paštu, tai reikės maždaug 15-30days, kartais bus atidėtas. 2. DHL/FEDEX, ji turės 5-10 darbo dienų nuo Mokėjimo, Mes priimame sąlyginio Deponavimo sąskaitos, Kreditinės Kortelės, T/T", "Western Union" ir kitų būdu. 1. Sąlyginio deponavimo yra NEMOKAMA, saugi mokėjimo paslauga, kuri automatiškai prieinami visiems sandoriams. Ji?s, užtikrina, kad išmokos bus išleista tiekėjas tik po to, kai jūs patvirtinate, patenkinamas gavimo jūsų užsakymą. 2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčių ir darbo savo šalyse. Grįžti Tai atitinka Kapt.lt PREMIER Nemokamai Grąžinti Laivybos Politikos. Pastaba: Jei jūs norite grąžinti ar pasikeisti elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą. Ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį. Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami į savo kilmės būklės. Atsiliepimus, Jei jums patinka mūsų daiktų, teigiamai įvertinti yra labai vertinama ir ačiū už jūsų paramą. Jeigu jums netinka daiktų, dėl bet kokios priežasties, pls nedvejodami kreipkitės į mus el. paštu ar interneto pokalbių per TradeManager, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas. Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Priedai metalo įrašą, raktų žiedas ir styginių
Modelio Numeris L0001
spalva juoda, sidabrinė, balta, spalvotų ir t.t.
Prekės Nr. L0001
Tipas Virvelės
Pavadinimas crystal bling virvelės
PREK.KOD 100vnt per daug
pritaikyti gali būti pritaikytas kaip jūsų užklausą
Medžiaga kalnų krištolas ir itin pluošto
Dydis 37cm folded length
Naudojimas bižuterijos, dovanų
Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)
Pakuotės Dydis 45cm x 20cm x 20cm (17.72in x 7.87in x 7.87in)
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)

Panašūs produktai