Naujas Mergaitės Balerinos Suknelė Vaikai Baltas Gulbių Ežeras Baleto Kostiumai Vaikams Dirželis Šokių Drabužiai Kostiumas Danse Classique Enfant

€10.52

-25%

€14.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Baletas, Pigūs Baleto, Naujas Mergaitės Balerinos Suknelė Vaikai Baltas Gulbių Ežeras Baleto Kostiumai Vaikams Dirželis Šokių Drabužiai Kostiumas Danse Classique Enfant.

Šios Merginos balerinos suknelė, labai gražus,plunksnų ant priekinės pusės,atrodo cutel.Thress sluoksniai tiulio dobilų į leotard,tai yra puiki šalis suknelė ir veiklos rezultatus.

Paketas apima:1 set/mergaitės balerinos suknelė +plaukų priedai+pirštinės

Spalva:balta

Dydis:XS S M L XL XXL

XS dydis, tiktų aukštis 100cm

S dydis, tiktų aukštis 110cm

M dydžio kostiumas aukštis 120cm

L dydis, tiktų aukštis 130cm

XL dydžio kostiumas, aukštis 140cm

XXL dydžio kostiumas aukštis 150cm

Visi mūsų produktai yra taip, kaip parodyta te nuotraukas,tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate.mes priimame visų didmeninės,mažmeninės prekybos ir lašas laivybos verslo,ir gerai kad yra per daug.Jei jums reikia bet kokį stilių čia,pls mums identifikavimo NUMERIS. su dydis žinute!Ačiū! Klientų Pasitenkinimo: Jei turite klausimų, kviečiame susisiekti su mumis. Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali tekti ir bus stengiamės išspręsti problemas. Siuntimo Sąlygos: Siuntimo Laikas: Visi daiktai bus išsiųsti per 7 darbo dienas, gavus apmokėjimą.Jums bus pranešta elektroniniu paštu su sekimo numerį, kai jūsų paketas buvo išvežti. Pakuotė: Visos prekės yra profesionaliai supakuoti su labai rūpestingai, siekiant užtikrinti saugų pristatymo Palikti savo atsiliepimus 1. Jei jums, kaip ir mūsų daiktų,teigiama feeback yra labai vertinama ir ačiū už jūsų paramą. 2. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų,būkite tikri, kad mes išspręsti šią problemą, geriausiu būdu.

Prekės Pavadinimas AshleaDansi
Medžiaga Spandex,Poliesteris
Style1 mergaitės balerinos suknelė
Style4 mergina šokių drabužiai
Šokių Tipas Baletas
Style3 baleto rūbai
Lytis Merginos
style2 "gulbių ežeras" baleto kostiumas
Dydis 100, 110, 120, 130, 140, 150
spalva Balta
Modelio Numeris 16052001
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 10cm x 15cm x 20cm (3.94in x 5.91in x 7.87in)

Panašūs produktai