1.25 G SFP Transiveris 1550nm 60km

€16.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sfp radijo stotelė, Pigūs sfp radijo stotelė, 1.25 G SFP Transiveris 1550nm 60km.

Modelis: LNK-SFP-1,25 G-60

Savybės Dvejopo duomenų norma yra 1,25 Gb/1.063 Gbps operacija 1310nm FP lazerio ir PIN photodetector už 20km perdavimo Atitinka SFP MSA ir SFF-8472 su simplex, LC ar SC talpykla Skaitmeninės Diagnostikos Stebėti: Vidaus Kalibravimo ar Išorinio Kalibravimo Suderinama su SONET ° c TEMPERATŪROJE-24-LR-1 Suderinama su RoHS +3.3 V, vieno maitinimo tiekimo Veiklos atveju temperatūrų intervale nuo 0 °C iki +70°C (Komercinės) arba nuo -40°C iki +85°C (Pramoninės)

Programos Gigabit Ethernet Pluošto Kanalų Perjungimas norėdami Perjungti sąsaja Perėjo backplane programos Router/Server sąsaja Kitų optinio perdavimo sistemos

Aprašymas

BI-BIDI siųstuvai-imtuvai yra aukštos kokybės, ekonomiškas modulių, remti dual duomenų norma yra 1,25 Gb/1.0625 Gbps ir 20km perdavimo atstumas su SMF.

Ši radijo stotelė sudaro trys dalys: a PP lazerio siųstuvas, PIN fotodiodo integruota su " trans-varža preamplifier (TIA) ir MCU valdymo blokas. Visi moduliai atitinka I klasės lazerio saugos reikalavimus.

Į siųstuvai-imtuvai yra suderinama su SFP Multi-Source Susitarimo (MSA) ir SFF-8472. Dėl išsamesnės informacijos, prašome kreiptis į SFP MST.

Absoliučioji Reitingai

Parametras

Simbolis

Min

Max

Vienetas

Maitinimo Įtampa

Vcc

-0.5

4.5

V

Laikymo Temperatūra

Ts

-40

+85

°C

Veikimo Drėgnumas

-

5

85

%

Įmonės informacija

Įkurta 2001 m& rezidencija, Shenzhen, E-link Kinijos Technology Co., Ltd. E-link) yra pirmaujanti vaizdo ir optinių gaminių gamintojas Kinijoje. Mūsų pagrindiniai produktai yra aktyvus įranga, įskaitant pluošto media konverteriai , CCTV pluošto keitikliai , Telefono Pluošto Mux, SFP siųstuvai-imtuvai ir pan. Taip pat tiekiame pluošto optiniai pasyvieji komponentai, pavyzdžiui, fiber patch cord, galiuku, adapteriai & attenuators. Su turtinga patirtis teikiant aukštos kokybės gaminius, telekomunikacijų ir VAIZDO verslo, E-nuoroda turi didelę gamybos bazę, Shenzhen, galime pristatyti ekonomiškai naudingus sprendimus, siekiant padėti mūsų klientams sėkmingai.

Produktų Kokybės:

• ISO9001 Kokybės Sistema

• Pilno Spektro aplinkos ir elektros bandymus, visų produkto dizainas

• 48 valandas senėjimo bandymas prieš pristatymas

• Kvalifikuoti CE, RoHS, FCC

Kadangi pradėti mūsų produktų vidaus rinkoje ir tarptautinėje rinkoje, mes turime laimėti, gerą reputaciją dėl mūsų aukštos kokybės produktus ir nuoširdus paslaugas. Mūsų gaminiai yra plačiai taikomas tinklo sistemas, Telekomunikacijų, Radijo ir Televizijos, Visuomenės Saugumą, Bankas , ebs. Kad atitiktų skirtingus poreikius skirtingiems vartotojams, mes turime žmonių, sekti naujausias rinkos informacijos, kad galima būtų išlaikyti mūsų produktai, konkurencingos ir labai svarbus.

Mūsų aukštos kvalifikacijos pardavimo, techninio aptarnavimo ir inžinerinis personalas yra skirta suprasti jūsų poreikius ir projektavimas prekės & sprendimai, kad atitiktų jūsų poreikius. Mums bus malonu suteikti jums skaidulų optinio tinklo produktų su mūsų geriausios kainos, aukščiausios kokybės ir greitas pristatymas.

Mūsų paslaugos:

Jei jūs nesate tikri, ar prietaisai tinka jūsų projekto, susisiekite su mumis.

Jei jūs nežinote, kaip naudoti, susisiekite su mumis.

Mūsų profesionalių pardavimo komanda ir technologijų palaikymo komanda atsakys į visus jūsų klausimus ir užtikrinti, kad mūsų produktai atitiktų jūsų reikalavimus.

Pristatymas:

Paprastai, mes išsiųsti sklypą 3 Dienas, ir pritaikyti elementai, gali užtrukti ilgiau.

Produkto Tipas 1.25 G 60km sfp
Darbinė Temperatūra Nuo 0 iki 70 Laipsnių C
jungtis LC
Skaidulų Tipas smf
Prekės Pavadinimas cne-lnk
Modelio Numeris LNK-SFP-1,25 G-60
Duomenų rodiklis 1,25 G
Maitinimo Šaltinis 3.3 v
atstumas 60km
Bangos ilgis 1550nm
Skaitmeninis Diagnostikos Stebėsenos Taip
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 12cm x 6cm x 4cm (4.72in x 2.36in x 1.57in)

Panašūs produktai