1kw saulės energijos tinklo, kaklaraištis keitiklis dc 22-60v įvestis ac išėjimo pure sine wave su mppt

€137.40

-12%

€156.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kaklaraištis keitiklis, Tinklelis kaklaraištis keitiklis, pure sine, Pigūs kaklaraištis keitiklis, Aukštos Kokybės tinklelis kaklaraištis keitiklis, Kinija pure sine Tiekėjų.

Saulės Tinklelis Kaklaraištis Galios Keitiklis

Vartotojo Instrukcijos Modelis TE G - 10 00 W -WV

'SGPV' (Mažas Tinklelis, Kaklaraištis, Fotovoltinės Sistemos) tik plug and play smulkaus tinklelio kaklaraištis fotoelektros sistemą, didina mažų tinklelis, kaklaraištis, fotovoltinės sistemos

ĮŽANGA

Mažas tipo saulės tinklelis, kaklaraištis, maitinimo, keitiklio gali gauti saulės energijos iš saulės baterijų, ir gali susieti prie tinklo per savo išėjimo kabelis su jokia papildoma įranga. Įrenginys yra labai patogus ir patikimas.

Mes vadiname sistema, derinant su mažųjų saulės tinklelis, kaklaraištis, maitinimo, keitiklio ir saulės kolektorių kaip "SGPV'. Sistema apima saulės kolektorių ir mažų tipo tinklelis, kaklaraištis, maitinimo, keitiklio. Saulės plokštės gali būti mono silicio, daugiakampio silicio, ne-kristalų kino ar bet kokią kitą medžiagą, kuri gali paversti saulės energiją į elektros energiją. Maitinimo tinklo kaklaraištis keitiklis turėtų būti suderinta galios saulės kolektorių prijungtas. Tad galia SGPV yra apibrėžta savo saulės kolektorių, jis gali būti standartizuoti pagal faktinį naudojant.

Keitiklis gali būti prijungti prie elektros lizdo namuose, kai ši linija vykdyti tradicinių elektros tinklo. Smulkaus tinklelio kaklaraištis stebi, garsą, dažnį ir fazę iš namų tinklo, tada gaminti pure sine wave, kad dažnio ir fazių kaip pati, kaip ir grid, ir garsas yra šiek tiek didesnis, nei tinklelio, tada pagal esamą kontroliuojamos PWM, kontroliuoti išėjimo galia prie tinklo. Smulkaus tinklelio kaklaraištis keitiklio tiesiog išskiria energiją, kai namų tinklo yra.

Kai saulė šviečia, PV grupė gamina DC įtampos, ir tinklelis kaklaraištis keitiklis bus pakeisti DC įtampos KINTAMOSIOS srovės įtampa ir nurodo, galia prie namų tinklo. Kai bendra galia elektros prietaisus, kurie yra naudojant į namus yra didesnis, nei išėjimo galia keitikliai, šių energijos keitikliai bus sunaudotos namo, tai bus sulėtinti galios matuoklis, kitaip, skirtumas produkcijos maitinimo, keitiklio tarp viso naudojama galia aparatai bus eiti iš namo į tinklo.

PRIVALUMAS

Yra daug privalumų, SGPV palyginti su tradiciniais tinklelis kaklaraištis sistema.

1.Pigus ir paprastas montavimas - SGPV gali visiškai išnaudoti visų tipų pastatų paviršiaus, kad akis į saulės miestą, taip pat greitai ir lengvai sumontuoti saulės modulių ir tinklelis kaklaraištis keitiklio. Tai labai mažai priežiūros išlaidas.

2.Nemokamai derinys - SGPV gali būti naudojamas kaip atskiras tinklelis kaklaraištis sistema ir gali būti nustatomi kaip didelis saulės baterijų su daugeliu jų. Kiekis SGPV masyvo yra tik pagal savo norą. Jei jūs planuojate įdiegti grid tie PV sistemos, apskritai, saulės matricos ir inverteriai reikia kruopščiai parenkama siekiant užtikrinti, kad keitiklio s įtampos ir galios ribos neviršijamos. Kai norite padidinti daugiau saulės kolektorių, ir, jei bendra galia saulės kolektorių viršija paskirstymo tinklo keitiklis, būtina didinti išlaidas tinklelis, keitiklio.

3.Derinys SGPV nesąveikauja - tradicinis saulės tinklelis kaklaraištis sistema, jie siūlo vienetų svyruoja aukšto galingumo ir šie vienetai yra modulinė, todėl jūs galite turėti kelis vienetus, veikiančios lygiagrečiai dėl didelio saulės masyvų. Nors, tradicinių tinklo keitiklis turi MPPT funkcija (Didžiausios Galios Taško Sekimo), tačiau maksimali galia taškas yra pagal visą seriją kalbant apie saulės kolektorių masyvas, jei našumo gabalas saulės kolektorių sistema, dėl tam tikrų priežasčių, pvz., lapų, paukščių išmatų, dulkių, šešėlis ir kt., skyla, eidami visą saulės energijos sistema bus sumažinti.

SGPV neturi tokių palankių sąlygų. Jei našumo gabalas saulės kolektorių sistemos pablogina, tai tiesiog poveikį šis gabalas pati, tai neturės įtakos kitų SGPV sistema.

4.Efektyvumo didinimas visą saulės energijos sistemos – tradicinės tinklelis kaklaraištis sistemos, saulės kolektorių yra sujungti nuosekliai, taip MPPT, keitiklio yra, remiantis iš viso plokščių serija, ne kiekvienas skydas, bet yra skirtumas tarp kiekvienos plokštės, todėl ne kiekvienas skydelis veikia didžiausia galia, tai sumažintų bendras energijos šių skydas serija.

Bet SGPV neturi tokių palankių sąlygų. Nes kiekvienas keitiklis iš SGPV turi MPPT funkciją, taigi kas pultas veikia didžiausia galia, tai bus padidinti efektyvumą, o ne visai sistemai.

5.Mažas energijos suvartojimas – Didžioji dalis smulkiųjų grid tie keitiklį yra skaitmeninis ICs ir mažos galios MCU, kad elektros energijos suvartojimas yra mažas, nors kiekis tinklelis tie inverteriai yra daugiau, bet tai bus ne didinti energijos suvartojimo visą sistemą.

LCD ekranas Funkcijos:

1.Elektrinių parametrų matavimo funkcija (įtampos, srovės ir aktyviosios galios, elektros energijos).

2.Veikia laiko funkcija (įrašyti apkrovos kaupiamasis darbo valandų).

2.Atgal šviesos funkcija.

4.Išjungimo duomenų saugojimo funkcija (įrašyti skaičių kWh, veikimo laikas).

5.Didelis ekranas, LCD ekranas (rodoma įtampa, srovė, galia, aktyvioji galia), bendras važiavimo laikas)

ĮRENGIMAS

Individualias SGPV pavaizduota 1 Paveiksle. Montuojant saulės skydelio SGPV tinkamoje vietoje, kad saulė gali irradiate apie tai, kabelių prijungimas saulės baterijomis DC įvesties terminalai smulkaus tinklelio kaklaraištis keitiklis iš SGPV, įkišdami kištuką, keitiklio į lizdą namų tinklo. Po to, kai šviečia saulė, kad SGPV konvertuoja saulės energiją į namų tinklą.

Išėjimo Galia 1000W
Dydis 45*30*15cm
Svoris 5kg
Įėjimo Įtampa dc 22-60v
Modelio Numeris TEG-1000W-WV
Tipas dc į ac
Pakuotės Svoris 5.0kg (11.02lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 45cm x 30cm x 15cm (17.72in x 11.81in x 5.91in)

Panašūs produktai