Energingai Elektros Pavara 4-ių Vamzdelių Atsparumo Juostose Visas Rinkinys Kojų Mokymo Treniruotės Paleisti Kick Bokso Smūgis Taekwondo Visų Sporto šakų

€13.98

-14%

€16.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vamzdžių atsparumą intervalai, atsparumo juostose, kojos mokymo, Pigūs vamzdžių atsparumą intervalai, Aukštos Kokybės atsparumo juostose, Kinija kojos mokymo Tiekėjai.

Energingai Elektros Pavara 4-ių Vamzdelių Atsparumo Juostose Visas Rinkinys Kojų Mokymo Treniruotės Paleisti Kick Bokso Smūgis Taekwondo Visos Sporto Medžiaga : Natūralios gumos latekso, sunkiųjų įrašus. Vamzdelis Dydis: 6 X 11 X 300mm Spalva ir traukos stiprumas: Geltona-15lbs x 2=30lbs Juoda -35lbs x 2=70lbs komplektą Sudaro: 4 atsparumo vamzdžiai(2 X geltonos ir 2 X black)+ 2 aukštos kokybės kulkšnies dirželiai+1 krepšys Privalumas: 1.Kostiumas kovos menininkai / boksininkų / muay thai / MMA kovotojų / track & field 2 sportininkai.Greitai greitėjimas, padidinti sprinto greičio, važiuoti greičiau 3.Sprogstamųjų pakeisti kryptį, pažangių sporto rezultatus 4.Stiprinti kojų, klubų, rankų ir pagrindinius raumenis, siekiant pagerinti tikslumą ir aukščio Šuoliai, Triukai, ir Sumaišties, Jei jums reikia daugiau pasipriešinimo lynai, jūs taip pat galite įsigyti pridėti atsparumo lynais, kaip jūsų norėjo. Yra 15BL 35 BL.

Daugiau nuolaida bus suteikta daugiau kiekis jūsų užsakymą. DUK PIRKĖJAS TURĖTŲ ŽINOTI, PRIEŠ tai, KAD: 1)Kokybės Gamyklos eksportuojančių standartas qulity prekių. Mes paramos OEM paslaugos. Prekes galima dideliais kiekiais, jei jums reikia su savo prekės ženklą. Jei norite būti mūsų prekės ženklo" Vigor Elektros Pavara" atstovu savo šalyje, prašome susisiekti su mumis. 2)Mokėjimo, Mes priimame mokėjimus per sąlyginio Deponavimo arba "Paypal", Vakarų Sąjunga. Jei jums bus tvarka, didelis kiekis, kad yra gerai, kad sumokėti per T/T į mūsų įmonės sąskaitą. 3)Laivybos kelią Nemokamas pristatymas: Kinija Paštu, Oro Paštu, arba E-pakelio(tik kai kuriose šalyse gali paremti šį laivybos būdas), E-packt yra greičiau, nei Kinija Paštu, Oro Paštu. Nemokamas pristatymas būdu, pristatymo laikas yra 10-30 dienų. Dalis apskričių, jis bus ilgesnis nei 30 dienų, net 60 dienų arba 90 dienų(Brizil) Jei jums reikia prekių skubiai, ir jūs norite pasirinkti greitas pristatymas taip, kaip DHL, "Fedex", UPS, Ar kitas greitas pristatymas būdu. Pristatymo laikas yra 5~7 dienas. Prašome sumokėti extral krovinių žemiau esančią nuorodą. http://Kapt.lt/store/group/Additional-Pay-for-Freight-or-Gift/1047251_508993127.html Prašome susisiekti su mumis prieš jums mokėti, jei nesate aiškiai. 4)Grąžina, Jei jums rasti bet kokius kokybės problemų, kai gaunate prekes, nedelsdami susisiekite su mumis. Mes priimame biržoje arba grąžinti per 14 dienų nuo gavimo. Mes grąžinsime pirkimo kainos, bet ne laivybos ir tvarkymo išlaidas ir įsitikinkite, kad prekių, grąžinami, NAUJUS ir GEROS būklės. 5)kreiptis į mus, Mes adekvačius didmeninė ir OEM. Ačiū už siųsti laiškus arba palikite žinutę internetu. Dar kartą ačiū. nuotrauka 6)Pašarų atgal pastebėti, SVARBU, Prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo įvertinimų. Dėkojame už jūsų teigiamų komentarų. Jūsų padrąsinimo, tai padės mums judėti į priekį. Jei galite pateikti vedio naudojant savo prekes ar rodo kai kurių nuotraukų. Mes jums Nereikia impulsą į atvirą ginčą, kai jūs turite kai kurių problemų. Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Ačiū.

Prekės Pavadinimas energingai pavarų galia
Prašymas Traukti Virvę
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Tipas kojos mokymo
Departamentas Pavadinimas Unisex
Komandinis Sportas Futbolo, Krepšinio, Futbolo, Beisbolo, Futbolo, Kriketo, Regbio ir pan..
Modelio Numeris vpg42
Atskirų Sporto Šakų Teniso, Gimnastikos, Dviračių Treko Srityje, Kovos Menų ir pan...
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai