2018 NAUJAS TDOUBEAUTY 36W Kabo LED Chirurgijos Egzamino Šviesos Shadowless Lempos Naminių gyvūnų Chirurgija, Dantų Departamento KD-2012D-1 Nemokamas Pristatymas

€411.04

-7%

€441.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dantų chirurgija, dantų chirurgija, šviesos dantų, Pigūs dantų chirurgija, Aukštos Kokybės dantų chirurgija, Kinija šviesos dantų Tiekėjų.

Produkto Savybės 1. LED apšvietimas, šaltojo šviesos, didelio ryškumo 2. Kintamųjų Funkcija: AC Maitinimo šaltinis; 3 rūšių tipas pasirinktinai: Sienos kabinti, lubų ir mobiliojo ryšio. 3. Naudojimas: Ambulatorinės paslaugos, Stomatologija, ENT, Ginekologija, Bendrosios chirurgijos departamentas. 4. Pareigos: Kėlimo ir mobiliojo ryšio funkciją, ryškumas reguliuojamas, įvairiausių įtampos, suderinta su rankena. 5. Su 36W LED apšvietimas-2 kartus 50W kaitinamosios lempos apšvietimui.

Produkto Aprašymas Įvadas : Pasirinkti pažangiausių LED šviesos šaltinis. Su 36W LED apšvietimas-2 kartus 50W kaitinamosios lempos apšvietimui. LED lempos yra penkiasdešimt tūkstančių valandų, be pakeisti lemputes septynerius metus. Jis yra sudarytas iš 12pcs LED lempos. Kai vienas iš jų buvo nesklandumų, tai neturėtų įtakos neatsiejama apšvietimas. Jums nereikia pakeisti jį. Spalvos temperatūra gali būti pasirinktas iš 4 000 K į 6500K. Apšviestas plotas yra gauti beveik nėra temperatūros. Daugiau gražus modelis, nes optimizavimas, dizainas, daugiau pagrįstų technics, daugiau konkurencingą kainą. Specifikacijos: Modelis KD-2012D - 1 Bendras ilgis: 1600mm Įtampa 90 - 240 V Lempos Galios LED 12 x 3 W C. T. 5500 ± 500 K, Lempos 50000h Apšvietimo 40000Lux Grynasis Svoris-8.0 kg Pakuotės Dydis 800 × 420 × 270 mm

Laivybos Politika(tai LABAI SVARBU,Pleae Skaityti Prieš jus, kad MŪSŲ KAINA APIMA LAIVYBOS MOKESTIS, TAČIAU, IŠSKYRUS CSC MUITINĖS CLEARANCS MOKESTIS. Prekės bus išsiunčiami per 48 valandas, kuo greičiau mes gauti visas jūsų mokėjimą. Jei norite, kad daugiau elementų, jūs galite susisiekti su mumis ir aptarti nuolaida. Daugiau galite užsisakyti, daugiau, nuolaida, jūs galite gauti! Visi daiktai bus vežamos pagal Jūsų adresus, Todėl prašome dvigubai patvirtinti savo adresą, pirma, prieš jums užsakymą. Jei jums reikia pakeisti buveinės adresas, prašome siųsti mums savo pašto adresais, elektroniniu paštu, artimiausiu metu, arba ,pirkėjas bus atsakingas už klaidą ir visi mokesčiai. Mes beveik laivo prekę (- es) iki visame pasaulyje, mes laivas elementą(išskyrus labai mažai punktas), kad JAV tiesiogiai DHL,Tai užtruks apie 5-8 darbo dienas su jumis susisiekti. Taigi, jei jums užsisakyti Urmu pagal šį punktą, mes išsiųsti DHL.(Šiek tiek elementą į JAV, mes atsiųsime El. paštu Lobis, ir tai užtruks apie 7-20 dienų ant kelių). Jei jūs negalite gauti savo prekes dėl laiko, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes patikrinti jį iš laivybos kompanijos, arba suteikti geras sprendimas(nurodyti grąžinti pinigus), prašome nesijaudinkite! Jei prekė yra pažeista per pristatymą, kai jis atvyksta jūs galite atsisakyti pasirašyti, ar, kai atidarote ir rasti tai, nedelsdami susisiekite su mumis, bus išspręsti tai už jus!

Komponentas PVC
Prekės Pavadinimas TDOUBEAUTY
Elemento Tipas Dantų Balinimas
NET WT 8kg
Modelio Numeris TDOUBEAUTY KD-2012 M-1
Dydis Moderate
Pakuotės Dydis 80cm x 42cm x 27cm (31.50in x 16.54in x 10.63in)
Pakuotės Svoris 9.0kg (19.84lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai