Mažmeninės prekybos Kinijos Rankomis Dažyti Mėlyna Ir Balta Keramika Saugojimo Jar Pu'er Arbatos Caddy

€56.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mėlyna ir balta keramika, rankomis dažyti stiklainiai, mėlyna balta keramika, Pigūs mėlyna ir balta keramika, Aukštos Kokybės rankų dažytos stiklainiai, Kinija mėlyna balta keramikos Tiekėjų.

PRAŠOME ATKREIPTI DAUGIAU DĖMESIO: Visi mes parduoti parduotuvėje yra amatas, Todėl,dydis, spalva/dizainas gali būti šiek tiek skiriasi. Vaizdas rodomas čia yra tik orientaciniai,Tikrasis produktas jums gauti gali skirtis atsižvelgiant šviesos (baltos/geltonos šviesos),vaizdo kameros,rankinio dažymo priežasties. Jei jūs turite griežtai prašymu dydis/spalva/dizainas, kreipkitės į mus norėdami gauti daugiau informacijos, ir tada mano, kad jis rimtai prieš užsakant.Ačiū. Mėgautis savo pirkinių čia.

Mažmeninės prekybos Kinijos Rankomis Dažyti Mėlyna Ir Balta Keramika Saugojimo Jar Pu'er Arbatos Pyragas Caddy

Dydis:

Pic1:apie H24CMXW15CM.

Pic2:apie H25CMXW15CM.

Pic3:apie H29CMXW15CM.

MUITINĖS DĖMESIO: Specialiai užsakovams, Belgija,Ispanija, Italija, Prancūzija ir kt Europos šalių : Dėl muitinės priežasties Dauguma pakuočių, kurios vežamos EMS bus liko 1 mėnesį arba daugiau jūsų šalies muitinės, IR stebėjimo informacija visada negali būti atnaujintas dėl laiko. Taigi,Prašome saugoti savo telefoną, visada galima ir prašome palaukti, kol ją daugiau pacientų. Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

Funkcija Stalo Vaza
spalva mėlyna ir balta
Modelio Numeris CJ-321
Stilius Tradicinė Kinų
Dydis about h25~28cmxw23~24cm
Medžiaga porceliano
Proga Apdailos ar Arbatos caddy
Kilmės vieta Jiangxi, Kinija (Žemyninė)
Amatų Rankomis Dažyti
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 7.0kg (15.43lb.)
Pakuotės Dydis 43cm x 38cm x 38cm (16.93in x 14.96in x 14.96in)

Panašūs produktai