AUKŠČIAUSIOS kokybės tradicijas Molio Grūdinto Plieno Lankstymo Japonų kardas katana sharp

€313.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: katana, kardas parduotuvė, kardas kainos, Pigūs katana, Aukštos Kokybės kardas parduotuvė, Kinija kardas kainas Tiekėjai.

Nauja: visiškai nauja, nenaudota, neatidarytas, nepažeista punktas (įskaitant rankų darbo elementai). Matyti pardavėjo įrašo visą informaciją.Peržiūrėti visus būklės apibrėžimai - atsidaro naujame lange ar skirtuke... Skaityti moreabout būklės

a 804 Aprašymas Kardas Nuotrauką Kardas Laivybos Mokėjimo Politiką Kitas Kardas iš Plieno : AUKŠČIAUSIOS kokybės tradicijas Molio Grūdinto Plieno Lankstymo Japonų kardas katana aštriais ašmenimis SPECIFIKACIJOS

Bendras Ilgis: 104 cm 40.6 colių

Nagasa Ilgis: 73 cm 28.7 colių

Rankenos Ilgis: 27 cm 10.6 colių

Peilio Plotis (netoli Habaki) : 1.26 colių / 3.2 cm

Peilio Plotis (netoli Kissaki) : 0.91 colių / 2.3 cm

Ašmenų Medžiaga : Molis grūdintas hamon sulankstyti plieno

Bhardness yra: 60HRC

Kissaki Forma: CHU-Kissaki

Tsuba Medžiaga: Nikeliuotas Geležies tsuba

Habaki Seppa Medžiaga: Aukštos Kokybės Vario

Rankenos Medžiaga: Originali Ray oda + Sunku mediniai

Labai griežti Medžiaga: Aukštos Kokybės bambuko

Būklė: Nauja

Pakuotės svoris: 2.0 kg

Šis kardas yra specialiai pagamintas pagal senovės Japonų formavimo metodas. Rankinio kalimo, ranka šlifavimo. Tai yra gražus ieško ir verta turėti už šią kainą. Sunku rasti geresnį kardas su tokia kaina kaip dovana, surinkimo ir įprasta praktika.

Kalvė Informacija

Ašmenys : Ši duomenų bazė mūsų kardas,jūs galite pamatyti išsamią informaciją, aiškiai ir jūs galite turėti gerą Comparision! Kardas yra pagamintas iš Tamahagane Plieno ir jis yra vienas, kad kenkėjų kokybės katana kardas. naudojant Tech molio grūdintas, todėl Puikiai! Tai katana gali būti imtasi ne tik visapusiškai, bet kuriuo metu iki techninės priežiūros. jums gali nesurinkti diską iš rankena, atliekant bambuko polių. Ašmenys šis kardas yra labai aštrūs ir gali sukelti rimtus sužalojimus.

Išorinis plieno buvo sulankstyti plieno, AISI 1060 Didelis Anglies Plieno, sulankstyti 12 kartų sukurti 4096 sluoksnių aukščiausios stiprumą ir lankstumą. matoma nepatvarus, banguoto grūdų ant menčių buvo buvo sulankstyti kelis kartus per kalimo.

pagrindiniai plieno buvo pagaminti iš 1095 plienas, plieno buvo kruopščiai rafinuotas ir grūdintus, specialus molis yra taikomas ašmenų rankomis, naudojant plonas, apimantis netoli krašto ir storesnis sluoksnis per likusį peilis. tai lemia santykinai greičiau aušinimo krašto metu grūdinimas, gaminti kietąjį krašto ir minkštesnė atgal.jis naudojant TECH molio grūdintas bus edage kardas su 60HRC ir viduryje peilis su 58-59 HRC.

Šis peilis buvo ranka poliruoti su keliais klasės pagaląsti akmens Japonų metodas, kuris padarė paviršiaus ašmenys tarsi veidrodis, labiau svarbu, kad peilis buvo poliruoti HAZUYA, kuri yra labai plona Uchigumori akmens fiksuotas, su popieriaus, Hazuya yra specialus akmens auklėti hamon, akmuo yra labai švelnūs ir minkšti nuo plieno. ašmenys šis kardas yra visiškai baigtas su Hazuya. darbas yra padaryti, norint gauti veidrodinė paviršiaus shinogi-dži ir krašto,Tai yra geriausias kardas.

Tsuba: Į Tsuba (guard) kardas yra pagamintas iš Aukštos kokybės chromu padengtas Geležies. Į Habiki (ašmenys apykaklės) yra vienas gabalas, žalvario statybos. Du Seppas (tarpiklis) užtikrinti Tsuba.

Tsuka: Į Tsuka (rankena) core yra medinis ir jis yra sandariai suvynioti per originali Ray odos Samegawa su rudos spalvos sintetinio šilko Ito. Į Fuchi (rankovės) ir Kashira (buttcap) yra pagaminti iš geležies. Tango kardas yra užtikrinti dviejų Mekugi (peg). du Lydinio Menuki (ornamentas) yra kiekvienoje pusėje Tsuka.

Labai griežti, Kad labai griežti (apvalkalas) kardas yra sunku bambuko. Rudas laidas Sage-O buvo susieta aplink šviesus varis Kurikata (rankenos) iš juodoji kardžuvė. Į koiguchi (apvalkalas burną) ir Kurikata funkcijų buliaus ragų, jie yra labai sunku.

PREKĖS NUOTRAUKAS

TINKINTI SAVO KARDAS

Galime pagal užsakymą, kad tai kardas, pagal jūsų reikalavimus,jei norite tinkinti įvairių detalių (tsuba,ito,sageo,labai griežti).Mes taip pat galime graviruoti jūsų vardas, paprastas simbolis, ar kažkas jums patinka peilis. jei jums reikia pakeisti kai kurių dalių, siųskite man laišką per savo pranešimų sistemą, prieš ar po pirkimo,kardas bus pagamintas pagal jūsų reikalaujama. prašome tai daryti 24 valandas išvengti kardas buvo išsiųstas.

PASTABA :

A. medinis kardas stovas nuotraukoje nėra įtrauktas, jei jums reikia, susisiekite su manimi, mes galime suteikti jums nemokamai, bet jūs tiesiog mokėti papildomai $15 už kiekvieną vieną pristatymas.

B. Šis kardas gali būti imtasi ne tik visapusiškai, bet kuriuo metu, priežiūros tikslais, jūs galite užsid kardas iš rankena, atliekant dvi vinys.

C. Dėl mūsų kardai yra visiškai rankų darbo, todėl Specifikacijos šiek tiek skirsis nuo kardas kardo. prašome suprasti.

Dėkojame už jūsų globą ir paramą!

Galite pasirinkti vieną iš šių TSUBA, o ne tai kardas originalus TSUBA (nemokamai!)

Galite pasirinkti vieną iš Geležies TSUBA, o ne tai kardas originalus TSUBA (nemokamai!)

Galite pasirinkti vieną iš Vario TSUBA, o ne tai kardas originalus TSUBA (nemokamai!)

Galite pasirinkti vieną iš aukštos kokybės TSUBA, o ne tai kardas originalus TSUBA (+$40)

Galite pasirinkti vieną iš ŠILKO ito ir sageo, o ne tai kardas originalus SILIK (nemokamai!)

SINTETINIO ŠILKO

Galite pasirinkti vieną iš šių ITO, o ne tai kardas originalus ITO ( +$20 )

Galite pasirinkti vieną iš šių SAGEO, o ne tai kardas originalus SAGEO ( nemokamai! )

Galite pasirinkti vieną iš šių labai griežti, o ne tai kardas originalus labai griežti (nemokamai!)

Stilius Japonija Stilius
Medžiaga Metalo
Temos Sportas
Regioninės Funkcija Japonija
Pakuotės Dydis 118cm x 18cm x 10cm (46.46in x 7.09in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Krepšys
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)

Panašūs produktai