8L/MIN šlifavimo grūdų, sojų pienas, jogurtas plovimo skysčio pripildymo mašina

€781.22

-4%

€822.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skysčio pripildymo mašina, skysčio užpildymas, mašina mašinos, Pigūs skysčio pripildymo mašina, Aukštos Kokybės skysčio užpildymas, Kinija mašina mašinos Tiekėjų.

8L/MIN šlifavimo grūdų, sojų pienas, jogurtas plovimo skysčio pripildymo mašina Plačiai naudojamas automatinis užpildymas, sojų pienas, sojų pienas, pieno, gėrimų, maisto ir kitų produktų. Jos struktūra yra paprasta , lengvai valdoma, gali laikytis 5 gramų min. pildymo. Bet koregavimas užpildyti pajėgumų, yra patikima ir ilgaamžė užpildymo įranga. Dėmesio: galite naudoti mažų dalelių ar didelės koncentracijos produktas Galia:220V/110V 100w Intervalo laikmatis/ skaitliukas:1-99999 Dydis:350*355*450mm svoris:10kg skysčio temperatūra:ne daugiau kaip 100 laipsnių celsijaus

srautas:5L/min max Užpildymo tikslumas: 99% min Reguliuoti pripildymo laikas ir užpildymo greitis, tada gauti tikslinės apimtis.

1:į Vokietiją klientų

pasakykite mums savo EORI kodas, jei norite, kad laivas " FedEx arba TNT . Be jų, mes galime tik DHL, Honkongas paštu arba Kinija Paštu !

2 :rusijos klientų

prašome palikite savo pilną pavadinimą ( bent 3 žodžiai ) , įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, kitaip rusijos Post nebus spaudai sklypo ir grįžti į Kiniją !

3. Brazilijos klientų

jei norite, kad laivas "FedEx", DHL, TNT, UPS, pasakykite man savo mokesčių numeris ( CPF ar CNPJ ). Be jos, muitinė grąžinti prekes į Kiniją .

4:Ukrainos, Baltarusijos klientams

Jei jūs nuspręsite laivas, kurį Kinija Paštu( ypač Ukraina, Baltarusija ), prašome kantriai laukti, jis yra šiek tiek lėtai, bent užtruks apie 30 dienų .

5:klientams iš Pietų Amerikoje

jei jūs turite mokesčio skaičius ( pvz., Argentina, Peru, Kolumbija ir kt) , ji bus sumažinti daug problemų su muitine.

Tipas Laikymo Krepšiai
Prekės Pavadinimas SIBAOLU
Pakuotės Dydis 40cm x 40cm x 50cm (15.75in x 15.75in x 19.69in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 16.0kg (35.27lb.)

Panašūs produktai