Pašto Rūšiavimo Konvejerio Express / Courier / Logistikos Bendrovės / CEP, Dviračių Ekonomiškas Rūšiavimo Stalo, Kryžiaus Diržo Rūšiavimo

€644.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: konvejeriu, konvejerio lentelė, konvejerių juostos, Pigūs konvejerio, Aukštos Kokybės konvejerio lentelė, Kinija konvejerio Tiekėjų.

Su sparčios logistikos ir skubių pristatymo pramonės, originalus rankinis rūšiavimas metodas negali patenkinti paklausos. Pažangi didelės spartos rūšiavimas, patikimumą ir nereikalauja jokios priežiūros nereikia. Mes sukūrėme didelio efektyvumo būgno varikliai didelės spartos kryžiaus diržo rūšiavimo mašinos, pašto paslaugų ir logistikos. Kokybės Kryžiaus Rūšiavimo Mašinos

Rūšiavimo greitis: 9000-18000 vienetų/val

Tikslumo lygis: daugiau nei 99.99%, klaidos mažiau nei 0.01%

Greitis: 2.0 m/s ( gali būti pritaikytas 1.2~2.8 m/s)

Transporteris dydis: 400 x 300mm,600 x 500mm,800 x 600mm,900 x 700mm, pritaikymas neprivaloma

sklypas, svoris: 5Kg,10Kg,20Kg, pritaikymas neprivaloma

Sklypo forma: daug paketą, išskyrus kamuolys arba cylinda, pavyzdžiui, dėžės, minkštą, paketą, vokai, austi maišai

Didelis greitis ir tikslus prekių identifikavimas, labai mažai klaidų. Labai mažos įtakos sklypų. Darbas ne ilgo laiko ir didelio greičio, rūšiavimo pajėgumus iki 18000 vienetų per valandą.

Jį sudaro didelis sukimo momentas rotoriaus DC brushless variklis, ne dantys, ne reduktorius, taigi triukšmas yra mažai. Galia gali būti 400W, sukimosi greitis yra 300~750 RPM, linijos greitis 2~2,5 m/s. Jis yra varomas protingas valdiklis, ji gali kontroliuoti greitį, važiavimo kryptį ir grįžtamojo ryšio duomenų valdytojo statusą. Kontrolierius priima išplėstinė uždarojo ciklo kontrolės, nesvarbu, kad jis veikia tuščiąja ar apkrovos greitis gali būti stabilizuota į nustatytas greitis. Greito reagavimo laikas tik 0,2 s, 30Kg objektai gali būti perduodama iš karto. Įtampa: 48V, Galia : 400W Sukimosi greitis : 300~750 r/min Sukimo momentas : 5N.M,15N.M momentiniai kai prasideda Reakcijos laikas : 0.2 S paviršiaus gali būti objektyvų žiedą, cinkuotas, juodas, chromuotas, gumuotos.

DC 24V / 48V būgno variklių yra naujos kartos elektros voleliu. Jis yra sukurtas, kaip kartų reikalauti, pramonės mažesnį anglies, daugiau, energijos taupymo, daugiau, aplinkos, ir daugiau pažangių. Jį naudoti pažangiausias didelio efektyvumo Neodimio geležies, boro nuolatinis magnetas sinchroniniais varikliais kaip energijos šaltinis. Tai labai padidina lankstumą, konvejerių projektavimo, taip pat išorės kontrolės ryšio funkcija. Kad mažo skersmens elektros roller turi naują laimėjimas. Tai didelio efektyvumo, didelės galios, platų greičių diapazoną ir ilgą gyvenimą.

Kokybės charakteristikos:

1. Pastatyta didelio efektyvumo neodimio geležies, boro nuolatinis magnetas sinchroninio variklio viduje.

Aukšto efektyvumo neodimio geležies, boro nuolatinis magnetas sinchroniniais varikliais turi konversijos efektyvumo, nei bendrosios KINTAMOSIOS srovės variklis. Sąlygos tos pačios pakrovimo, elektros energiją, galima išsaugoti iki 32 proc., palyginti su bendrosios KINTAMOSIOS srovės variklis. Jei nekrauti, energijos sutaupoma iki 47%. Nes naudojant didelio efektyvumo neodimio geležies, boro nuolatinis magnetas, ji turi didesnį sukimo momentą, ir pakilus temperatūrai, variklis yra sumažintas. Su sąlyga, pastovaus sukimo momento pakopos-mažiau greičio reguliavimo diapazonas iki 80%.

2. Saugi darbinė įtampa

Darbinė įtampa viduje variklio, 24V DC, nėra elektros smūgio rizika. Dėl žemesnės veikimo įtampos, elektros volai " patikimumas yra tvirtesnis. Kai ypatingomis progomis, pvz., poreikis skalbimo ar nardymo darbą, ERDC elektros volai yra geriausias pasirinkimas.

3. 24VDC žingsnis-mažiau greičio reguliavimas protingas vairuotojas

ERDC protingas vairuotojas numato tris būdus, kaip kontroliuoti, kad yra valdymo pulto mygtukas, įjungimo signalas kontrolės ir 0-10V analoginis signalas kontrolės. Ji gali būti tiesiogiai prijungtas prie kompiuterio, brūkšninio kodo skaitytuvas, infraraudonųjų spindulių aptikimo ir kitos pažangios kontrolės perdavimo progoms. Linijiniai skaitmeninės vamzdis gali rodyti variklio greitį. Rankenėlę arba 0-10V analoginis signalas gali reguliuoti greitį iki reikiamo vienas.

4. Patvarus metal gear

Vidaus redukcinė pavara prietaisas naudoja planetinis reduktorius, struktūra, visos pavaros, yra plieno įskaitant įrankius žiedas. Aukštos kietumas ir aukštos atsparumas dilimui, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą elektros voleliu.

5. Nepaisant nuolatinio darbo, darbo su pertrūkiais, ar net dažnai sustabdyti, Jis gali lengvai susidoroti su. Pasakykite man savo dydžio mane, mes jums siūlome kainomis. Produktai apima: Miniatiūriniai elektriniai ritinėliai, ritinėliai variklių valcavimo perdavimo Mažas elektros volai diržo konvejerių nuolatinės SROVĖS variklis volai ir svorio volai didesni reikalavimai skersmuo elektros volai Φ48.6, Φ50, Φ57, Φ60, Φ76, Φ80, Φ113. Galia 30W, 60W, 90W. Greitis nuo 2,5 m/min ~ 211m/min kaina yra tik parašėte produktus, prašome susisiekti su mumis dėl realių sąnaudų.

Modelio Numeris BC-XC5070
ilgis * plotis 700*500
Paviršiaus Apdorojimas objektyvų žiedą, cinkuotas, juodas, chromuotas, gumuotus
Tipas būgno variklis
Įtampa 48v
Sukimosi Greitis 300~750 r/min
Standartinius arba Nestandartinius Standartas
Medžiaga Cinkuotas plienas / nerūdijantis plienas
Reakcijos Laikas 0.2 S
galia 400W
Sukimo momentas 5N.M, (15N.M momentiniai kai pradeda)
Pakuotės Dydis 60cm x 7cm x 7cm (23.62in x 2.76in x 2.76in)
Pakuotės Svoris 20.0kg (44.09lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai