Širdies kilimas super raukšlių tapete saldus miegamasis tapetes prabangių kilimų, vestuvių dekoratyviniai kilimėliai ir kilimai namų kambarį

€31.94

-22%

€41.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kapt.lt, Kapt.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Naujas Rankų darbo super raukšlių Širdies formos miegamasis/gyvenamasis kambarys kilimas/kilimas

Audinys: 100% medvilnė

Size: 450MM x 650MM ( Aprox. 17.5" x 25.5" )

Gali siūti Apvalios formos , Kvadrato formos per daug!

Turimą dydį užsakymą ,prašome leiskite mums žinoti, jei jums reikia kitų dydžių.

Pakuotės turinys: 1 vnt kilimas

Laivybos prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą. Pristatymo Laikas Mes teikiame Nemokamas Pristatymas per China Post " Oro Paštu. Sklypo trunka 1-4 savaites, kad pasiektų jus. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties. Nuotolinio šalių ir griežtai Muitinės (pvz., Brazilija) bus padaryti jį ilgiau nei 4 savaites, prašome būti kantriems. Jei yra skubus, prašome pasirinkti kitų laivybos būdų, kaip EMS/ FedEx/ UPS/ DHL. Muito ir Mokesčių Pirkėjai yra atsakingas už visus muito ir importo mokesčiai, mokesčių savo šalyje. Mes padėsime jums paskelbta elementą kaip dovana su mažos vertės. Grąžinimo & Keistis mūsų Visų objektų bus tikrinama ir kupini geros būklės, prieš pristatymas. Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų. Jei nesate patenkintas dėl bet kokios priežasties , prašome grąžinti elementą pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus. Pirkėjas padengs siuntimo išlaidų grąžinimo elementus. Atsiliepimus Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų (5 žvaigždžių prašome), jei jūs patenkinti mūsų daiktų. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atviras ginčas dėl Kapt.lt. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Medžiaga 100% Medvilnės
dizainas Širdį
Formos Širdį
Technics "PASIDARYK pats"
Naudoti Miegamojo,Dekoratyvinis,Namų
Modelio Tipas Širdį
Transporto Pardavimas 1 Gabalas
Dydis 450MM x 650MM
Modelio Numeris 553170561538
Apdailos Stilius Princesė,Saldus,Mados,Prabangos,ir tt
Vieta gyvenamasis kambarys
Stilius Japonų ir korėjiečių kalbomis
Plauti Stilius Mechaninė Plauti,Plauti Rankomis
Prekės Pavadinimas designjulliette
Pakuotės Dydis 35cm x 25cm x 10cm (13.78in x 9.84in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai