Princesė Baby Girl Suknelė ilgomis Rankovėmis Pavasarį, Rudenį Nėrinių Suknelės, Šaliai, Kepurės su Mergina Drabužių Nustatyti Withe Kutas Krikštynų Suknelė

€10.72

-5%

€11.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baby girl dress, princesė baby girl dress, suknelė su, Pigūs baby girl dress, Aukštos Kokybės princesė baby girl dress, Kinija suknelė su Tiekėjais.

Princesė Baby Girl Suknelė ilgomis Rankovėmis Pavasarį, Rudenį Nėrinių Suknelės, Šaliai, Kepurės su Mergina Drabužių Nustatyti Withe Kutas Krikštynų Suknelė

Medžiaga:95%Medvilnė, 5% Poliesteris

Stilius: Princesė Mergina Suknelė

Dydis : 60-70-80/0-12months kūdikių

Pakuotėje: 1 X Kūdikių suknelė su OPP krepšys

Šiltas Patarimai

1. Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus spalva nuotraukas parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų. Jei jums reikia natūra nekilnojamojo šaudyti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis laisvai.

2. Iki mokėjimo, prašome dukart patikrinkite pristatymo informaciją: asmens vardą ir pavardę, adresą, pašto kodą, telefono numerius ir pan. P. S. Jei esate rusijos Klientams, prašome padėti mums pateikti visą pavadinimą. (vardas+tėvo vardas+pavardė)

3. Jei turite klausimų apie prekę gavote, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš priimant ginčą ir palikti atsiliepimą. Jūsų palaikymas ir supratimas yra labai svarbus mums.

4.Jei you\\'re, re-pardavėjų poreikius drop laivyba. Mes stengiamės suteikti geriausias paslaugas ir pasidalinti daugiau kokybės mados su savo klientais! Spauskite čia norėdami daugiau naujų prekių : jūs galite pridėti mūsų parduotuvėje mėgstamų parduotuvių !!

5.Jūs galite bendrauti su mumis už bet kokius klausimus per TradeManager, mes pasistengsime atsakyti jums iš karto, Jei mes ne internetu, prašome elektroniniu paštu mums, mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Tipas Gėlių
Apykaklės Peter pan Apykaklės
Rankovės Stilius Reguliariai
Suknelės Ilgis Vidurio Blauzdos
Apdaila Gėlės
Lytis Kūdikių Mergaitės
stiliaus suknelė kūdikių suknelė
Tikrasis Vaizdai Taip
Medžiagos Sudėtis 95%medvilnės
Medžiaga Poliesteris,Medvilnė,Nėriniai
Stilius Mielas
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
Modelio Numeris LID5252
Siluetas Plisuotos
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Vaikas MUS Dydis 6M, 9M, 12M
Prekės Pavadinimas LILIGIRL
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 3cm (7.87in x 3.94in x 1.18in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)

Panašūs produktai