Drop laivyba Juodasis Obsidianas pakabukas karoliai obsidianas žvaigždė RongDe pakabukas Pasisekė Meilės Kristalų Papuošalai Su Laisvo Lyno

€6.61

-19%

€8.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: obsidianas pakabukas, Juodasis Obsidianas pakabukas, lašas pakabukas, Pigūs obsidianas pakabukas, Aukštos Kokybės juodas obsidianas pakabukas, Kinija lašas pakabukas Tiekėjų.

Šis Natūralus Obsidianas Buda Pakabukas Karoliai yra Nuostabiai Rankų darbo ir Poliruoti Labiausiai Kvalifikuoti Meistrai. Obsidianas yra natūraliai vulkaninio stiklo, kad turi GALINGĄ gydomųjų savybių. Juodasis Obsidianas Akmuo yra galingas valiklis psichikos smogas, sukurtos jūsų aura, ir yra stiprios psichikos apsaugos akmuo. Viduramžiais buvo manoma, kad apsisaugoti nuo demonų. Taigi, ji yra dažnai naudojami kaip įžeminimo akmens. Ji turi galingų metafizinės savybės, kad bus apsaugoti jus nuo negatyvumo ir streso. A "GYVYBINGUMĄ" akmuo, norint prisijungti jūs į savo sielos tikslu. Jis gali shield jūs įtakos piktybinių energiją ir taip pat padėti išlaikyti savo teigiamas mintis. Ribotas Kiekis. Parduodame dažnai. Paspauskite mygtuką "Į Krepšelį" gauti tavo.

Bauda ar Mados Mados
Stilius Madinga
Modelio Numeris RD.168
Lytis mylėtojai
Formos\modelis Round
Medžiaga Crystal
Metalų Tipas Nėra
Elemento Tipas Pakabučiai
Pakabučiai Tipas Skaidrės
Prekės Pavadinimas RongDe Papuošalai
Dydis 14±1mm
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)

Panašūs produktai