Cnc hidraulinis presas stabdžių mašina pusiau automatinė /viso automatinė lenkimo mašina

€41 306.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: paspauskite stabdžius mašina, lenkimo mašina, automatinis lenkimo, Pigūs paspauskite stabdžius mašina, Aukštos Kokybės lenkimo mašina, Kinija automatinė lenkimo Tiekėjų.

Hidraulinis presas lenkimo mašina Lenkimo metalo lakštų Pagrindinės Struktūros Charakterį Suvirinti plieno plokštė, rėmas susideda iš dešinės ir kairės sienos lentas, darbo stalas, aliejus, dėžutė, lizdo, plieno ir kt. Streso suvirintas dalys gali būti pašalinti vibraciją. Mašina turi didelio tikslumo ir didelės stiprybės ir gali būti lengvai transportuojami. Funkcijos ir Privalumai: 1. Integruotas hidraulinis kontrolės sistema yra patikimesnė ir lengva priežiūra. 2. Skaidrių synchro sistema priima sukimui plieno juosta synchro sistema su labai paprasta konstrukcija, bet labai didelio tikslumo. 2 galus skaidrė turi 2 sychnro šakutės, kurie padaryti skaidres judėjimas visada yra lygiagreti darbo stalo. Ir tai bus judėjimas poveikis subalansuoto veikimo metu. Sistema naudoja viršutinio mirti kompensacijos pagerinti stabdžių tikslumo. 3. Mašina yra savotiškas sukimui plieno juosta sychnro stabdžiai, kuris yra trečiosios kartos stabdžių. Elektroniniai kontrolės atgal, įvertinti ir ram insultas, duomenų rodomas ir tikslumo kontrolės žmogus. Hidrauliniai maitinimo elementų konstrukcija yra patogi, įdiegti, kurie riboja naftos maršrutą ir jungčių kiekis sumažinti integruota hidraulinių vožtuvų bloko. Blokuoti maršruto ir įvairiausių greičio kontrolės, dirbti stabiliai. 4. Pagrindinės sudedamosios dalys: Schneider elektros komponentų NOK plombavimo komponentus, 5. Pasirenkami priedai: Esturn E10 skaitiklis,pakabukas-control-box vokietijos Herbiger vožtuvai ar Italija Aron vožtuvai, Šviesos užuolaidos Kamuolys varžtą ir linijinis vadovas backgauge Įrankiai tvirtinimo įtaisas Mašina Nuotraukas

Techniniai Parametrai

Įmonės Informacija

Mūsų įmonė turi savo gamyklą, ir mūsų mašina eksportuojami į Europen, Šiaurės Amerikoje, Pietų Amerikoje, Artimuosiuose Rytuose, Pietryčių Azijos ir kitų regionų.

Priimta tarptautinė pažangių valdymo režimo įvedimo vokietijos mašinas, technologijas, produkto kokybę, nuolat juda į aukštesnį lygį.

Mūsų paslaugos:

Garantijos laikas, mes teikiame techninio aptarnavimo, ir jei mašina turi kokį kiekį problema , mes norėtume suteikti nemokama priežiūra, šiuo metu.

Mes taip pat gali suteikti mašinos atsarginės dalys.

Pakuotė

Paprastai, standartinis paketas, Jei neturite specialaus reikalavimo, galite mums pasakyti.

Pristatymas:

25 dienų

Kontaktai

Modelio Numeris WC67Y
Prekės Pavadinimas HARSLE
sertifikavimo CE
galia Hidrauliniai
žaliavos Lapas / Skardos Valcavimo
Papildomos Paslaugos Galų Formavimas
Aparato tipas Paspauskite Stabdžių
Automatikos automatinė
Medžiaga / Perdirbtų Metalų Nerūdijančio Plieno
Pakuotės Svoris 62.0kg (136.69lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 410cm x 200cm x 300cm (161.42in x 78.74in x 118.11in)

Panašūs produktai