Neewer Pro 6 Pėdų/190CM Fotografijos, Šviesos, Stovi su Nešiojimo dėklas, skirtas Atšvaitai/Softboxes/Apšvietimas/Skėčiai nuo saulės/Fonas.ir t.t

€14.84

--7%

€13.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fotografija apšvietimo, fotografija šviesos stendas, šviesos stendas, Pigūs fotografijos apšvietimas, Aukštos Kokybės fotografijos, šviesos stendas, Kinija šviesos stendas Tiekėjai.

Pastaba: Mes turime pakeisti mūsų sandėlių Užsienyje, mūsų ES klientai gali užsisakyti produktą iš mūsų ES sandėlyje(Įskaitant Prancūzija, Italija, Ispanija ir Vokietija), visi mūsų paketai bus siunčiami per 1-3 darbo dienas, jei nėra jokių problemų, tačiau stebėjimo bus atidėtas dėl jet lag, prašome žinoti, kad.

Nemokamas Pristatymas

Neewer Pro 6 Pėdų/190CM Fotografijos, Šviesos, Stovi su Nešiojimo dėklas, skirtas Atšvaitai, Softboxes, Žibintai, Skėčiai, kilmė ir pan.

Aprašymas:

Tai 6ft/75"/190cm šviesos stendas yra pagaminta iš aliuminio lydinio, suteikiant jai išimtiniais stiprumo sunkiųjų darbų.

Paprasta saugojimo ir transportavimo, stendas išnyksta lengvai ir yra labai lengvas nešiotis.

Tvirtas fiksavimo galimybes užtikrinti saugumą savo apšvietimo įrangos naudojimą.

Atitinka pramonės standartus, šis stendas palaiko visas pagrindines foto įranga, įskaitant atšvaitai, softboxes, žibintai, skėčiai, patirties ir daugiau.

Tai puikus stovas tiek studijoje ir vietoje naudoti!

Jo aukštis yra reguliuojamas iki 75"/190cm, kurios atitinka jūsų įvairius poreikius šaudymo skirtingų aukštis ir kampas.

Jis ateina su a krepšys,padeda apsaugoti jūsų šviesos stendas nuo dulkių,purvo ir pan.Padaryti jį patogiau nešioti ir saugoti.

Specifikacija:

Sulankstyto aukštis: 2ft/26"/66cm

Didžiausias aukštis: 6ft/75"/190cm

Nuotakyno: 1/4 (reikia adapterio konvertuoti į 3/8)

Segmentus: 3

Pakuotės Turinys:

1 x 6ft/75"/190cm Šviesos stendas

Nuotraukos:

Modelio Numeris 10087202
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas NEEWER
Pakuotės Svoris 1.24kg (2.73lb.)
Pakuotės Dydis 69cm x 8cm x 8cm (27.17in x 3.15in x 3.15in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai