Aliuminio Lydinys Kieta Rankena Aukštos kokybės Matinis Modernus Minimalistinio Spintos Stalčių Batų Durų Rankenos Rankenos

€8.51

-5%

€8.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: durų rankenėlė, rankenėles virtuvės, durų objektyvas, Pigūs durų rankenėlės, Aukštos Kokybės rankenėles virtuvės, Kinija durų objektyvas Tiekėjų.

Produkto Aprašymas

Aliuminio Lydinys Kieta Rankena Aukštos kokybės Matinis Modernus Minimalistinio Spintos Stalčių Batų Durų Rankenos, Rankenos Prekės Specifikacijos: Kokybė: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės; Stilius: Madingas,Daugiau Linksmam; Sklandžiai ir aiškiai deimantų rankenėlėmis.

Padengtą pagrindą.

Aiškios formos dizainas yra labai gražus, madingas, patrauklus.

Puikus pagalbininkas traukti iš stalčių greitai ir patogiai. Spalva: Kaip nuotraukoje rodo,Sidabro spalvos; Medžiaga: Aliuminio lydinys; C. C.(Pikis Eilės) : 64mm;96 mm;128mm; Dydis: 74mm(ilgis)*22 mm(didelis)*12mm(plotis); 105 mm(ilgis)*22 mm(didelis)*12mm(plotis); 137 mm(ilgis)*22 mm(didelis)*12mm(plotis); Pakuotė : Nepriklausomi saugumo paketas,6pcs Rankena Rankenos + 12pcs Varžtai; Standartiniai Priedai : 2.2~2,5 cm nerūdijančio varžtai,Rankenos; jei reikia 2,5 cm varžtų,jūs galite pastebėti, tai tvarka; Paraiška, taikymas/spec :

Batų spinta spinta lovos stalčių spintelė ir mažų durų;

Puikus pagalbininkas ištraukti stalčių, spintelių ir kitų baldų,paprasta naudoti ir įdiegti;

Derinys iš aliuminio lydinio ir krištolo, blizga ir mados;

Ši rankena rankenos gali papuošti savo stalčių, spintelių, durų, ir kitų baldų;

Stiliaus rankena rankenos arba išsitraukia gali būti naudojamas kaip spintos išsitraukia, spintelių rankenos, odininkas stalčiaus išsitraukia ir virtuvės rankenos;

Šie išsitraukia yra puikus pakeitimas rankenėles, kad bus pateikti apdailos prisiliesti prie savo dekoravimo;

Prašmatnus rankena rankenos atneš naujos gyvybės miegamojo baldai, komodos,kosmetinis stalčiai ir spintos namuose.

Savo elegantiškos name ar namų dekoro turės naudos iš to, šių putojančių rankena rankenos... Privalumai:

Kaip pasirinkti Skylės Atstumas(C. C.) Rankena Rankenos naudoti? Paprastai, Stalčių ar Spinta Durys, Rekomenduojama Vieną Skylę arba 64mm Skylės Atstumas Rankeną Rankenėlę; 30cm~60cm Stalčių arba drabužių Spinta Durys, Rekomenduojama 96 mm Skylės Atstumas Rankeną Rankenėlę; 60cm~90cm Stalčių arba drabužių Spinta Durys, Rekomenduojama 128mm Skylės Atstumas Rankeną Rankenėlę; >90cm Stalčių arba drabužių Spinta Durys, Rekomenduojama 160mm ar 192mm Skylės Atstumas Rankeną Rankenėlę.

Varžto dydis kontrolės lentelė(Aukštyn ir Žemyn Atitinkamos):

Durų Storis 18mm 20mm 25mm 30mm 35mm Varžto Ilgis 22 mm 25 mm 30 mm 35mm 40mm

Laivybos ir Paslaugų Informacijos prekių Pristatymas ir Įteikimo Duomenis: Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas gavęs jūsų mokėjimą. Daiktų pristatymas iš Kinijos jums pasirinkti siuntimo būdą,jei galite pateikti užsakymą padarė,Išreikšti būdu arba Registruotu paštu. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties, laivybos metodą (express arba paštu), jis gali užima 8-35 darbo dienas. Prekės bus pažymėtas kaip "Dovaną", ir pareiškė, Mažesnės vertės laivybos tikslais tik. Pirkėjų atsakingi už bet kokius muitus, jei taikoma. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Kapt.lt, yra Teisinga. Jei norite pakeisti savo adresą, siųskite mums pranešimą arba el. laišką, kaip greitai, kaip jūs mokamos išmokos. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada pasirengę dirbti dalykus. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes stengiamės elgtis jį. Dėkojame už jūsų paramą. Mes suteikti jums paslaugą geriausiai, kaip galime, Prašome susisiekti su mumis per "Mano Žinutės", arba "Klausti Pardavėjo Klausimus", jei turite klausimų apie mūsų įrašus ar jūsų pirkti.

Prekės Nuotraukos, Nurodant Prekės Nuotraukos, Nurodant:

SKYLĖS ATSTUMAS 64mm,96mm,128mm
Medžiaga metalų lydinio
Stilius Modernus
Tipas Baldai Rankena & Rankenėlę
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Modelio Numeris LX-CGBSJS509Q
Prekės Pavadinimas LANXSTAR
Ourpose Duris
spalva Pikis eilės 64mm, Pikis eilės 96mm, Pikis eilės 128mm
Tekstūros medžiagos Aliuminio Lydinio
Pikis-eilės Specifikacijos 64mm,96mm,128mm
Įrenginio Tipas daug (6 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 2cm x 15cm x 1cm (0.79in x 5.91in x 0.39in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai