Japonijos Nekilnojamojo Silikono Realistiškas Sekso Lėlės Viso Dydžio Vagina Ir Analinio Sekso Žaislus, Vyrų Masturbacija

€69.85

-5%

€73.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sekso lėlė visu dydžiu, realistiškas sekso lėlės, sekso lėlė, Pigių sekso lėlė visu dydžiu, Aukštos Kokybės realistiškas sekso lėlės, Kinijos sekso lėlė Tiekėjų.

Realus Meilės Silikono Visu Dydžiu Mergina Pūlingas Sekso Lėlės Suaugusiems Vyrų Masturbacija

Savybės:

1.Visą medicininio silikono sekso lėlės,analinio sekso lėlės

2.Makšties/pussy/analinio sekso lėlės

3.Realus neliesti jausmas

4.Greitas pristatymas, DHL, ar AVS

5.Didmeninės kainos

6. CE,Rohs,FDA,PAE NEMOKAMAI

Gaminio Dydis:

Lėlės Dydis: Apytiksl.40*36*24cm

Svoris: Apytiksl.9kg/vnt

Skelbimas:

Neutralus Paketas, nr. spausdinti, tik baltos spalvos kartoninė siekiant sumažinti pakuotės svoris.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Prekės matuojant ranka, prašome leisti matavimo paklaida apie dydį ir svorį. Dėkojame už jūsų supratimą.

UsageTips:

1.Kai gaunate lėlės, jums bus rasti kai kurie balti milteliai ant viršaus sluoksnį, kuris yra kūdikių miltelių, kad gamykla naudoti, norint apsaugoti lėlės,tai nėra kokybės problemas .Tiesiog padėti jai išsimaudyti duše ,tačiau nenaudokite alkoholio,84 arba kitų dettol dezinfekavimo priemone.Ne problema, jei naudojate reguliariai muilu.

2. Prašome tepti ji su tepalo prieš naudojimą, siekiant sustiprinti seksualinį malonumą ir apsaugoti koloidų.

3.Prašome nuplaukite jį su gėlo vandens po naudojimo, ir tada nuvalykite jį išvalyti ir išgelbėti jį atidžiai, kad vėliau naudoti (šis žingsnis yra labiau kritiškas, tiesiogiai susijusios su jos tarnavimo laiką.)

1 Laivybos Sąlygos

Mūsų prekės yra nemokamas pristatymas į JAV, ES, Azijos, ir kiekvienas šalyse. Paprastai, mes išsiųsti prekes jums FedEx/4PX POST NUORODĄ, apie 7-15days galite atvyko savo adresą.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

2 Atsiliepimais

Mes, yra malonus ir sąžiningas pardavėjas, ir tikiuosi, kad kiekvienas mūsų klientai galės mėgautis savo pirkinių nuo mano Ali express". Mes galėsime eiti per mūsų grįžtamojo ryšio failą reguliariai laikotarpį, ir paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį dėl visų mūsų natūra klientams. Jei jūs esate laimingas su pirkimų čia, 5 žvaigždučių reitingą teigiami, būtų dėkingi. Ir jei turite kokių nors klausimų, susijusių su bet kokio sandorio, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, prieš jums palikti jokių atsiliepimų. Ačiū. Tikimės, kad kiekvienas klientas gali palikti 5 žvaigždučių reitingą teigiamų atsiliepimų. Ačiū

3 Klientų Aptarnavimo

Nes jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas. Prašome nepalikti jokių neigiamų ar fizinis grįžtamasis ryšys arba atidaryti bet kokį ginčą dėl Ali express " be komunikacijos, ačiū. Mes tikime, kad mūsų bendravimas padės išspręsti šią problemą už jus. Ir jis neleis jums žemyn. Jūs žinote, bet neigiamas, fizinių ar ginčo skauda abiejų pusių, ir neleis, kad problema tikrai bus išspręsta. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus Dėl skirtingos laiko zonos tarp Kinijos ir savo vietą, kartais atsakyti į jūsų pranešimą bus lėtesnis, su 6-10 valandų. Mes atsakyti į pranešimus pirmadienį-penktadienį per darbo valandoms, ir dauguma pranešimai atsakė per 1-2 darbo dienas. Būkite kantrūs! Ačiū

4 Grąža

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Prekės Pavadinimas Tris Suaugusiems
Modelio Numeris Visą dydį
Prekės Pavadinimas Keturi Boneca seksualinės
Funkcija Vyrų Masturbacija
Prekės pavadinimas sekso lėlės vyrams
Dydis Approx.40*36*24cm
Medžiaga Visą silikono
Prekės Pavadinimas Du japonų sekso lėlė
Elemento Tipas Sekso Lėlės
Lytis Makšties ir analinis seksas
Neto svoris Maždaug. 9kg
Mergina Pūlingas realus
Prekės Pavadinimas Penki realiame gyvenime sekso lėlės
Pakuotės Svoris 11.0kg (24.25lb.)
Pakuotės Dydis 50cm x 40cm x 30cm (19.69in x 15.75in x 11.81in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai