2018 vertus naudoti Darbalaukio Kukulis Mašina,namų apyvokos kukulis maker priėmimo mašina nemokamas pristatymas

€244.69

-10%

€271.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kukulis mašina, kukulis maker mašina, koldūnų formavimo mašina, Pigūs kukulis mašina, Aukštos Kokybės kukulis maker mašina, Kinijos koldūnai making machine Tiekėjai.

naujas atvykimo vadovas Kukulis maker priėmimo mašina;buitinės kukulis mašina;Kukulis wrapper

parametras vadovas Kukulis Mašina;kukulis maker " making machine

Pavadinimas:Kukulis formavimo mašina

GW/NW:4.5/5.5 kg

Dydis:238*256*468mm

Greitis:26pcs/min

Koldūnų įdaras Bako talpa:1kg(galite padaryti apie 90pcs kukulis)

Kukulis svoris:14--18g/vnt

Švarus laikas: apie 5 minites

įspėjimas rankiniu Kukulis Mašina;kukulis maker " making machine

Kai įdaru-spaudžiant disko apačioje pildymo barelį, ten bus garsas spustelėkite kas 3 cirles dėl paleidimo. Spustelėkite šią sakau, kad diskas yra apačioje, ir nėra reikalo suku. Tai normalu.

Mašina yra surinkti specialistų, tai labai prabangus. Prašome nereikia išmontuoti mašina, ji gali sukelti žalą į mašiną.

nuotrauka vadovas Kukulis Mašina;kukulis maker " making machine

išsami instrukcija Kukulis Mašina;kukulis maker " making machine

Apsipirkimo

1.įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą informaciją(imtuvo vardą,pavardę, adresą ir telefono numerį), kai jums nuspręsti,ar ji bus vėluojama pristatyti laiku,mes ne už tai atsakingas.

2.Jei esate brazilai, pls duok mums savo CPF numeris ,jei esate chileans,pls palikti savo VĖŽIOSE numerį, kai jums padaryti užsakymą,ar mes galime ne laivo prekės out,nes express " įmonė, nebus priimti mūsų sklypas be šių dalykų.

3. Visi mokėjimo ne aš ,importo mokesčiai yra kreipiamas pirkėjų .Jei norite sumažinti pripažinti vertę,pls informuoti mus ne pirmą kartą,mes stengiamės jums padėti,bet kai kurių šalių,Ypač Pietų Amerikos šalių,Jų muitinės patikrinimas yra labai griežtos,mes negalime padėti.

Apie Laivybos

1.kai jums padaryti mokėjimo sėkmingai,kiekvienas Punktas bus siunčiami iš 7 darbo dienomis(mes ne elementą ir ,tarptautinių express " kompanija taip pat neveikia, šeštadienį ir sekmadienį),pritaikyti produktą, reikia daugiau laiko.

2 .Jei perkate nemokamas pristatymas prekės,mes turime teisę pasirinkti labiausiai tinkamą express "kompanija jums,pavyzdžiui, UPS,DHL, "FedEx", AVS ir tt. Tai užtruks 4-10weekdays, kad atvyko dauguma šalies normaliomis sąlygomis.JEI jūsų šalies priklauso atokioje vietovėje,laikas bus ilgesnis.ir gal jums bus sumokėti papildomą mokestį už pervežimą, jei norime jums pranešti.

3.Dauguma mūsų prekės vežamos oro,jei užsakymas didelis mašina ir reikia laivas jūra,pls pasakykite mums,mes suteiksime jums pasiūlymą vežimo jūra.

Garantija

1.Mes garantuojame elementą, mes išparduota yra 100% geros kokybės ir būklės. Kiekvienas daiktas bus atliekama atsargiai, prieš pristatymas dėmesį. tačiau kartais dėl neleistinų per laivybos, kai kurios dalys gali prarasti, kompiuteris veiks netinkamai. Šiuo atveju, mes bus būti kantrūs pasakyti, kaip jį pataisyti, ir jei bet kurių dalių, gauti sugedusi, mes pasiūlysime 90 dienų nemokamai dalių pakeitimas.

2.Mes leisti grįžti atgal kas pardavė elementus per 7 dienas. Pirkėjams bus reikalinga atsakinga už laivybos mokesčius ir kitus mokesčius. Taigi, prieš pirkdami mūsų daiktų, prašome 100% patvirtinti, šis punktas yra tai, ko jums reikia. Grįžę yra ir mūsų prarado, tiek mums kaip įpratęs matyti.

Atsiliepimai

1.Mes branginame kiekvieną klientą. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2.Jei jūs patenkinti mūsų prekei, prašome praleisti tik vieną minutę palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždėmis. Būsime dėkingi savo gerumo.

3.Jei jūs aptikote jokių problemų naudojant mūsų prekei, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį. Mes jums išspręsti visas problemas už jus.

Susisiekite su mumis

Jei turite kokių klausimų ar bet padėti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis time.By palikdami žinutę,mes pasistengsime atsakyti jums within12 valandas.

Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė) 1KG
Funkcija namų ūkio kukulis maker
Maitinimo Tipas rankinis kukulis maker mašina
Pavadinimas koldūnų formavimo mašina
priėmimo kukulis greitis 26pcs/min
Prekės Pavadinimas Jinkeli
Koldūnų įdaras Bako talpa 1kg,gali padaryti apie 90pcs kukulis
Galia (W) rankinis kukulis maker
sertifikavimo CB
Medžiaga ABS nerūdijančio
Stilius Darbastalio Mašina Kukulis
Įtampa (V) Ranka naudoti
Modelio Numeris rankinis kukulis maker
Priedai fiksuotas
Svoris 5.5 KG
Pakuotės Svoris 7.8kg (17.20lb.)
Pakuotės Dydis 22cm x 23cm x 43cm (8.66in x 9.06in x 16.93in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai