Aukštos Kokybės Nigerijos Vestuvių Nėrinių Audinio 2016 baltos Spalvos Siuvinėjimo 5 Metrų Afrikos prancūzų Ju Nėriniai Su Užkarpomis Kordo Audinys

€44.61

-49%

€87.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: net nėriniais, karoliukais, afrikos prancūzų ju nėriniai, nigerijos vestuvių nėriniai, Pigūs ju nėriniais, karoliukais, Aukštos Kokybės afrikos prancūzų ju nėriniai, Kinija nigerijos vestuvių nėrinių Tiekėjų.

Ačiū apsipirkti mūsų parduotuvėje - mes tikimės, kad jums mėgautis savo pirkimo! Mūsų Visi produktai, nekilnojamojo nuotraukas,kokybės užtikrinimo. Šis punktas yra sandėlyje ir pasirengę į laivą. Sąlyga:Markės naujų ir unworn. Mažiausias užsakymo kiekis yra 5YD. Mes organizuojame krovinių pristatymas nuo 3 iki 7 dienų po to, kai mes gavome jūsų mokėjimą. DHL Express pristatymas paprastai užtrunka apie 3 dienas . Mes negalime kontroliuoti galimą vėlavimą sukėlė jūsų pašto paslaugų ar nenumatytų oro sąlygų.

Visiems Pirkėjams ID:3657

prašome atkreipti dėmesį: pls pasakykite mums, kokios spalvos norite, kai jūs įdėti savo užsakymą

Mes turime daug dizainų jūsų nuoroda,maloniai pls laisvai susisiekti su mumis dėl daugiau dizaino.Susisiekite su mumis šiandien ir nustatyti tarpusavio verslo,mes susisieksime su jumis per 24 valandos.

Pirkėjas Skaityti

pašarų atgal

Jūsų nuomonė yra labai improtant MUMS ,Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų,prašome pateikti mums penki satr ir aktyvus atsiliepimus,mes bus padaryti jį geriau.Jei yra kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą,cuase ji negali išspręsti ką nors,jums turėtų leisti mums žinoti, kad mes galime ją išspręsti, kol jūs patenkinti.

Kilmės vieta
Produkto Tipas Nėriniai
Naudojimas
Medžiaga 100% Medvilnės
Technics Išsiuvinėti
Funkcija Tirpsta Vandenyje,Eco-Friendly
Audinio Tipas Vienspalviai voile
Apdaila Cirkonio
Plotis
Nemokamas Pristatymas
Pakavimas
Modelio Numeris ALC-D628
Svoris
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 10cm (11.81in x 11.81in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Įrenginio Tipas daug (5 Metrų/lot)

Panašūs produktai