Aukso koralas Mados Naujo stiliaus Vyrų natūralios Odos Juosmens Krepšys, Ląstelių ir (arba) Mobilųjį Telefoną Monetos Rankinėje, Kišenėje Diržo Bum Dėklas Vyrų/Karinis Pac

€15.75

-30%

€22.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: odinis juosmens krepšys, mados juosmens krepšys, juosmens krepšys, Pigiai odinis juosmens krepšys, Aukštos Kokybės mados juosmens krepšys, Kinija juosmens krepšys Tiekėjų.

Pareigos: piniginė, mobiliojo ryšio telefonas maišelį,juosmens krepšys Lytis: Vyras Pamušalas:Poliesteris natūralios Odos Tipas:Originali Oda Spalva: Juoda / Kava/ruda Dydis (ilgis * aukštis * storis):apie 11,5 cm*5.5 cm*18cm Svoris:apie 0,25 kg Spalva:Kavos、Juoda Pastaba 1: 1 colis=2,54 cm,1cm=0.39 colių 2 Pastaba: gali būti šiek tiek gerbiame, spalvos,nes kompiuterio monitoriaus parametrai 3 Pastaba: Su pagarba matavimo metodas,Prašome leisti 1-2cm dydžio nuokrypis. >>Grąžinimo Politika, Jei esate nepatenkinti savo pirkiniu, tiesiog grąžinti prekę mums per 14 dienų nenaudojamą būklės(pirkėjas sumoka grąžinti laivyba),mes bus padaryti keitimo ar grąžinimo, kai mes gavome elementą. >>Apie Importo Muito Visų sklypų bus declaimed kaip "Dovaną", ir deklaruoti mažesnę kainą užsakymą, mes visada stengiamės viską, kad Teisiškai Sumažinti savo importo muitus (arba GST ar V. A. T. ar kiti Mokesčiai).Daugeliu atvejų, nėra muitų tarifo muitai mokami. Tačiau, jei yra kokių nors, pirkėjas yra atsakingas už muitų tarifo muitai tik. >>Įsigyti laisvę Prieš mokėjimą, prašome atidžiai rodyti aprašymą ir informaciją apie mokėjimo. Pasibaigus mokėjimo, mes pakuotėje, prekių iš sandėlio visiškai ir tada pristatyti prekes. Jei sklype yra rasti, tai bus sugadintas ar pažeistas.Jei nenorite, kad šis produktas po pirkimo, prašome užpildyti priežasties, prieš teikdami :nenoriu pirkti šį maišelį.

Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Formos Dėžutė
Elemento Ilgio 18cm
Lytis Vyrai
Stilius Mados
Elemento Tipas Juosmens Paketai
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas aukso koralas
Medžiagos Sudėtis Natūralios Odos
Dirželis Lašas 0cm
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Modelio Numeris LQC247
Pakuotės Dydis 11cm x 5cm x 18cm (4.33in x 1.97in x 7.09in)
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai