1.56 asferiniai prekės anti akinimo naktinio matymo nusidėvėjimui atsparaus dengto akinių lęšiai vairuotojo specialios Anti-akinantys optiniai lęšiai

€13.47

-25%

€18.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akinių lęšiai, optiniai lęšiai, lęšių optinės, Pigūs akinių lęšiai, Aukštos Kokybės optiniai lęšiai, Kinija lęšių optinės Tiekėjų.

Mieli draugai, sveiki atvykę į OTO AKINIUS PARDUOTUVĖJE!

Malonu būti paslaugos jums. Prašome patikrinti, ar produktas atidžiai, kai jūs gaunate paketą. Jei nesate patenkinti produkto, prašome don ' t open ginčo ar duoti blogas komentaras. Prašome susisiekti su mumis laiku. Mes išspręsti problemą jums laiku ir pagal jūsų pasitenkinimą standarto. Jei jūs sutinkate su mūsų produktus, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių, geros kloties!

Jei jūs pirkti akinių rėmelių ir akinių lęšis, tuo pačiu metu, mes nemokamai įdiegti jums. 2\\ Visi akinių rėmeliai mūsų parduotuvėje yra atsitiktiniai PC akinių lęšiai be recepto. Jei jūs turite Receptą, lęšių trumparegystė lęšius ar skaitymo akiniai, lęšiai, prašome užsisakyti akinių lęšiai nuorodą. ( ), Prašome mums pasiūlyti savo tikslią ir išsamią recepto jūsų akinių lęšiai. Kad akinių lęšiai turi būti pritaikyti apima : 1/ progresiniai akinių lęšiai; 2/ SPH: >-15.00 ; +2.00 >CYL > -2.00 Labai astigmatizmas akinių lęšiai. Laikas, reikalingas pritaikymas yra apie 7-10 Dienų. Jei jums reikia pritaikymas, prašome susisiekti su CS. Dėkojame už jūsų supratimą!

Prašome užpildyti jūsų recepto pagal paveikslėlį.

Naktinio matymo akiniai turi dvi geltonos spalvos, viena yra aukso geltonumo, mes nustatyti spalvą aukso, ir kitas yra tamsiai geltonos, mes nustatyti, spalva geltona. Aš tikiuosi, kad mano draugai ca n suprasti.

Lūžio Rodiklis 1.56
reitingas Puikus
Lęšių Medžiaga CR-39
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Objektyvo savybės Naktinio Matymo Akiniai
Modelio Numeris JHY-404
Sph <-8.00
Prekės Pavadinimas eguisen
Lęšių Optinės Požymis Anti-Reflective,Poliarizuota
Skersmuo 70MM
Kilmės vieta Kinijos Zhejiang
Danga HMC
Akiniai Priedai Objektyvai
Lytis Vyrai
Pakuotės Dydis 17cm x 11cm x 9cm (6.69in x 4.33in x 3.54in)
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai