Mini WCDMA GL3028W Automobilių GPS Sekimo Vandeniui 2600mah Baterija Skirta Vienišiems Darbuotojas Transporto priemonės Naminių gyvūnų Turto Stebėjimo Programą

€169.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilinis gps seklys, gps seklys atsparus vandeniui, gps tracker, Pigūs automobilių gps tracker, Aukštos Kokybės gps seklys atsparus vandeniui, Kinija gps tracker Tiekėjų.

Apžvalga:

Į GL3028W yra nemažai vandeniui atsparus GPS sekimo skirtos vienišiems darbuotojas,transporto priemonių,pet ir turto stebėjimo programą . Nykščio dydžio mygtukas daro serija idealiai tinka programos, kuriai pranešimo avarinis signalas ar reguliariai nustatymas gen-tvora bassed dėl dabartinės vietos.

Savo built-in GPS imtuvas yra aukščiausios jautrumą ir greitą laiką iki pirmojo fix(TTFF). Jos WCDMA LEIDŽIA GL3028W vietoje galima stebėti realiu laiku arba periodiškai stebimi posistemė serverio arba kitais nurodytais kontaktais. Jo vidinis 3-ašių akselerometro leidžia judesio aptikimo ir prailgina baterijos gyvavimo per sudetinga galios valdymo algoritmai.

Sistemos integracija yra paprasta, kaip užpildyti dokumentus, teikia visas teminiai @ Kelio protokolą. Į @Kelio protokolas palaiko įvairių ataskaitų, įskaitant skubios pagalbos tarnybas), geo-tvoros sienos kirtimo, vairuotojo elgesys, žemas baterijos ir planuojama GPS pozicijos

Savybės: * 2600mah Baterija * Vidaus ir u-blox chipset * Mažas energijos sąnaudos, ilgas budėjimo laikas su vidinio akumuliatoriaus * GSM / GPRS: 850/1900 * HSPA/UMTS: 850(B5)/1900(B2) * Įterptųjų visiškai matomas @Kelio protokolas * Vidinis 3-ašių akselerometro už energijos taupymą ir judesio aptikimo * Vidaus GSM antena * Inernal ir išorine GPS antena, Funkcija Apibūdinimas Sistemos Architektūra:

Apie interneto svetainę:

Dabar mes turime ne sukūrė savo stebėjimo platforma modelis GV300, bet mūsų įrenginiai gali būti suderinama su gerai žinoma stebėjimo platforma į rinką: 1. Šiaurės Amerika : positionlogic 2. Pasaulinėje: GPSGATE, Įrašykite Telematikos, Gurtam Plz nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite sukurti savo stebėjimo platforma, mes galime pateikti protokolo, siekiant padėti jums sukurti savo stebėjimo platforma!

ypatingas Vidinis 3-ašių akselerometro už energijos taupymą ir judesio detec
Tinklas GSM/GPRS
HSPA/UMTS 850(B5)/1900(B2)
Ekrano Dydis Pagal 2 Cm
Baterijos Veikimo Trukmė 30 Val., & Iki
Galia W
Elemento Dydis 78*21*39mm
Garantija vienerių metų
lankai Horizontalus Dilution of precision
Gps Modulis Taip
Prekės Pavadinimas MiCODUS
TCP Perdavimo kontrolės protokolas
Įtampa 12V
GSM / GPRS 850/1900
Svoris 96g
Baterija 2600mAh
Įėjimo Įtampa DC 4.75-5.25 V
Modelio Pavadinimas GL3028W
Speciali Funkcija Atsparus vandeniui
GPS tipas gps tracker
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 8cm (3.94in x 1.97in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai