Žmogus Nuo G Spot Vibratorius Klitorio Stimuliacija Vibruojantis Kiaušinis Sekso Massager Masturbator Sekso Žaislas Vibratoriai Moterims Sekso Produktai

€15.69

-4%

€16.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žmogus nuo, sex masažas, Sekso Žaislai, Pigūs vyras nuo, Aukštos Kokybės sekso masažas, Kinijos sekso žaislai Tiekėjai.

Pastaba: prekė yra shiped be Baterijos !!! Žmogus Nuo G Spot Vibratorius Klitorio Stimuliacija Vibruojantis Kiaušinis Sekso Massager Masturbator Sekso Žaislas Vibratoriai Moterims Seksas Produktų G-taško Vibratorius 1.dydis:L80mm*W35mm 2.medžiaga:ftalatas nemokamai ABS 3.svoris:46g 4.spalva:violetinė 5.maitinimas:2 AAA tipo baterijos PASTABA:

1, po naudojimo "žaislą", yra daug išskyrų ir likęs skystis, tepalas, jei nėra valomi ilgą laiką, jis yra lengvai veisiasi bakterijos, todėl po naudojimo, prašome plauti savo "žaislus" kaip galima greičiau.

2, valymo reikėtų vengti, switcher, elektra su vandeniu, patrinkite pirštais, o skalbimo , neplaukite su teptuku ar rūgštinių valiklių.

3, nuplaukite po apliejimo su sausa šluoste ar popieriniu rankšluosčiu . Nuvalykite sausa, žinoma, ir tada baigsite, kad būtų išvengta saulės poveikio!

4, su specialiu valymo skysčiu arba atskiesto alkoholio (75%) dezinfekuoti, ilgalaikiam naudojimui rekomenduojame naudoti specialius dezinfekavimo servetėlės

5, po naudojimo reikia išimti bateriją, neturi likti viduje yra žaislas! laikykite jį sausai šešėlyje su maišas

Mūsų parduotuvėje, kaip mūsų vertingų klientų, jei esate nepatenkinti, kad mes nelaimingi. Tai tikrai tiesiog, kad paprasta! Mes norime būti visiškai tikri, kas, kad jums tinka.

Privatumas Garantuotas

Jūsų privatumas yra labai svarbus mums ir mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo. Su visiškai paprastas pakuotes, vienintelis asmuo, gauti susijaudinęs jūsų pristatymas jums.

Dėl Laiku

Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatyti laikas

Ilgiau Apsauga

15 dienų daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Extra

Grįžti bet kokį produktą, tik tuos, puikios būklės

Garantuota Kokybė

Garantuotos Kokybės ar Visiškai grąžinti pinigus

Atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių peržiūros!

jei esate nepatenkinti mūsų paslaugų ar kitos problemos, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus, ir mes galėsime išspręsti problemą iš karto.

Modelio Numeris B1
Pavadinimas vibraors kiaušinių kulka
Elemento Tipas Vibratoriai
Punktas Vibratoriai
Naudoti sekso žaislai moterims,g vietoje vibratoriai
spalva Slyvų
Medžiaga ABS
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Prekių Kokybės Sertifikavimo CE
Tipas vibraors masažas
Dydis 80mm*35mm
Prekės Pavadinimas žmogus nuo
fuction g spot vibratoriai masažas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.122kg (0.27lb.)
Pakuotės Dydis 18cm x 10cm x 12cm (7.09in x 3.94in x 4.72in)

Panašūs produktai