6 VNT Pasakų String Žibintai su baterijomis 7.2 pėdų(2,2 M) 20 Led LED Mėnulio Šviesos Žvaigždėtą String Žibintai Varinės Vielos Vestuvių

€10.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šviesos reliatyvumo teorija, šviesos pirmas, šviesos stalas, Pigūs šviesos reliatyvumo teorija, Aukštos Kokybės šviesos pirmas, Kinija šviesos stalas Tiekėjų.

Techniniai duomenys: Bendras ilgis: per eilutė: 2.2 M /7.2 kojų Vario laido ilgis:1.9 M / 6.2 ft Prijunkite laido ilgis:0,3 M / 1 ft Led Qty per šviesa: 20 vienetų Maitinimas: 2 x CR2032 Ličio Baterijos (komplekte) Šviesos Spalva: Šiltai Balta (2700K-2900K) Baterija: 72 valandas Erdvę tarp šviesos Diodai : 10cm / 4 cm, Laido Spalva: Vario Spalvos Pastaba: 1. Norėdami pakeisti bateriją, tiesiog naudokite atsuktuvą ir atidarykite baterijos dėklą ir įsitikinkite, kad jūs įdėti baterijas į teisingą padėtį. 2. Tik varinės vielos dalys yra atsparus vandeniui ir gali būti pamerkiami į vandenį; baterija atveju nėra atsparus vandeniui ir geriau būti laikomi toliau nuo vandens. Komplektą sudaro: 6 VNT Led String Žibintai (akumuliatoriumi)

Apie Citrinų Geriausias

Geriausiomis Kainomis:

Išvengti daugelio didelis prekių ženklų, prekybos ir pakavimo išlaidas, mes tiekiame pat kokybės produktus už nedidelę jų kainą.

Patikimas Pristatymas:

Jums gauti jūsų produktą, kai jums reikia. Mes laivų via paštu, oro paštu iš Kinijos,Registruotu paštu,Išreikšti ir tt, kurie turi vidutiniškai tranzito laikas 15-35 darbo dienas per paprastu paštu, ir nuo 5 iki 7 dienas per greitas pristatymas, bet jis gali būti atidėtas dėl oro sąlygų ar saugumo klausimus. Greičiau pristatymo, mes taip pat siūlome didelį sandorių dėl Pagreitintos paslauga, kuri vis dar yra pigiau ir patogiau, nei atsižvelgiant važiuoti žemyn į savo vietos elektronikos parduotuvėje

Kokybės Produktų:

Visi mūsų daiktai ateina su 30 Dienų pinigų atgal,60 dienų grąžinimo valiutos pakeitimo,2 metų garantija, garantijos, ir buvo baigtas senėjimo bandymas. Mūsų produktų taip pat tikrinami dėl kokybės užtikrinimo tikslais (CE,UL Sąraše, RoHS).

Korpuso Medžiaga Vario
Apšvietimo Atstumas 1-5m
Naudojimas atostogų
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Modelio Numeris JN-10.100
Kištuko Uodegos No
Vadovo Numeris 20-50 vadovas
spalva Balta
Garantija 2
Proga Sodas
Kištuko Tipas Nėra
Savybės LED styginių šviesos
Muzika Nėra
sertifikavimo Pavojingų medžiagų naudojimo apribojimo,BMK
Įtampa 3V
Prekės Pavadinimas forpro
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Ilgis 22cm
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Spinduliuojantis Spalva Mėlyna, Žalia, RGB, Raudona, Balta, Geltona, Šiltai Balta, Rožinė, Violetinė
Pagrindo Tipas Pleišto
Yra pritemdomi No
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Baterijos Tipas mygtukas ląstelių
Pakuotės Dydis 15cm x 5cm x 5cm (5.91in x 1.97in x 1.97in)
Įrenginio Tipas daug (6 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)

Panašūs produktai