Aukštos klasės durų rankena rūdžių įrodymas antikvariniai didelis rankena Kinijos modernus didelis rankena Europos stiliaus medinė durų rankena

€396.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: durų spintos rankenos, durų parduotuvė, rankenos forma, Pigūs kabineto durų rankenos, Aukštos Kokybės durų parduotuvė, Kinija rankenos forma Tiekėjai.

Medžiagos: tvirta aliuminio skulptūra

Specifikacijos: 350MM ilgio (gali būti pritaikytas visų rūšių specifikacijas)

Dekoratyvinis spalva: vario / Bronzos

Prekybos Patarimai :

A, Dirbti individualų produktų, prašome pirkėjų patvirtinti skaičius projektavimo sąlygos ir pagal užsakymą, individualų produktų be kokybės klausimais, visi bus ne grįžti.

Du, dėl įvairių veiksnių, spalvą, paveikslėlį, svorio, fizinės, su šiek tiek nukrypimas, nepriklauso kokybės problema, visi natūra teikiama pirmenybė.

Tris, "Kaina yra rankena kainos, rankena, yra du, vieną durų sumontuoti viduje ir išorėje, reikia pora durys dvigubos, reikia mokėti dvi rankas oi, Ranka rankon kad bendras 5-10 dienų arba tiek, kad reikia pro žmonių, prašome užsisakyti iš anksto, kad nebūtų vėlavimo statybos laikotarpis oh!

Keturi, siekiant apsaugoti jūsų interesus deliveryman buvimas atidžiai patikrinti, ar prekių, geros būklės, užsakymo numeris spalvos atitinka stilius prašymo gavimo dienos, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis greitai atsisakė ir pasakė, kad po prekių gavimo, be jokių kokybės problemų!

Penkių, Turite klausimų ar pasiūlymų, prašome susisiekti nori, arba telefonu: 13825516906 linkiu jums laimingas pirkinių!!!

Apdaila Spalva 1200MM 1500MM 800MM custom įvairių specifikacijų spalva
Tipas Durų Rankenos
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
Pakuotės Svoris 2.85kg (6.28lb.)
Pakuotės Dydis 41cm x 21cm x 13cm (16.14in x 8.27in x 5.12in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai