DEFUS 300pcs/lot 12*6*3mm, atsarginės dalys, auto dalys, micro degalų įpurškimo filtro tinka automobilių įpurškimo (ASNU03C,AY-F101)

€25.11

-5%

€26.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: purkštukas (benzinas) filtras, automobilių atsarginių, automobilių atsarginių dalių, Pigūs įpurškimo filtro, Aukštos Kokybės automatinio atsarginės, Kinijos automobilių atsarginių dalių Tiekėjų.

PAKAVIMAS :

paskutinis įdėti į kartono dėžutėje . LAIVYBOS ir PRISTATYMO: labai svarbu žinoti.: mes tik laivas sklypas prie savo adresą, jūsų užsakymus.Prašome visada įsitikinkite, kad jūsų adresas ir kontaktinis telefonas, yra teisingi. Sveiki ,mieli dėkojame už jūsų užsakymas 1,pirmiausia reikia išsiųsti siuntinį Išreikšti tai, sandėlis ,ir tada Express sandėlių organizuoti sklypo išsiųstas į jūsų el.Taigi, jūs turėtumėte palaukti per 2-9 darbo dienas po to, kai įdėjote tvarka ,ir tada mes suteiksime jūsų stebėjimo NR. 2, mes neatsakome už mokesčius, į nurodytą paskirties vietą. 3,Pls pasitarkite su muitinės specialios mokesčius, prieš tai, kad, jei tai būtina. 4.nemokamas pristatymas naudoti kinija paštu registruota ail paštu arba Po Singapūras . * * * * , Prašome leiskite mums žinoti, jei jūs vis dar negali gauti per 27 dienas po to, kai jums sumokėjo, tada mes galime ištirti 4.Taip pat mes galime laivybos naudojama jūsų paskirta ekspeditorius MOKĖJIMAS: Prašome įsitikinti, patvirtina, kad, kai gausite prekes geros būklės, nes, kai jūs pateikiate, kad jūsų pinigai būtų perduoti į sąlyginio Deponavimo, ne mūsų sąskaita.Ačiū 1. Alipay 2. USD SĄSKAITĄ 3. PAYPAL 4. Derybų mokėjimo. UŽ TAVO: Brangusis ,mes abi gamyklos ir prekybos co.LTD", spealized Auto Atsarginių dalių ,sveiki atvykę į užklausą mus dėl išsamesnės informacijos. tks savo naršyti!!

Taip pat turime saled daugelis dydis degalų įpurškimo filtrai :

Avalon Metų 1995 m.
Elemento Plotis 3MM
Elemento Ilgio 12MM
Prekės Svoris 0.39G
Medžiagos Tipas CU
Specialios Funkcijos Valiuta
"Toyota" Modelis Avalon
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "Toyota"
Prekės Pavadinimas DEFUS
Gamintojas Dalies Numeris DF-11001
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Paskirties Transporto priemonės kuro purkštukas (benzinas)
Kitos Dalies Numeris DF-11001
Mainų Dalies Numeris DF-11001
Elemento Aukštis 6MM
Pakuotės Dydis 12cm x 7cm x 9cm (4.72in x 2.76in x 3.54in)
Įrenginio Tipas daug (300 vienetų/lot)
Pakuotės Svoris 0.39kg (0.86lb.)

Panašūs produktai