"PASIDARYK pats" F1 Anksto stiprintuvas, Stereofoninio Garso Preamplifier gatavo produkto naudojant OPA2604 ar LME49720 chip F1 stiprintuvas

€41.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: garso preamplifier, preamplifier baigtas, stereo-preamplifier, Pigus garso preamplifier, Aukštos Kokybės preamplifier baigtas, Kinija stereo-preamplifier Tiekėjų.

[xlmodel]-[custom]-[8888] Daugiau Informacijos

produkto aprašymas :

Tipas: su op OPA49720NA *2 VNT : 50.68$

B tipas: su sandariklis sandarinimo versija : LME4972ha * 2 Vnt 60.98$

Programa yra šiuo metu geriausias TAOBAO tono, maitinimo ėmimo ,. Tonas yra prabangus, aukšto dažnio yra gerai, žemo dažnio pilna elastingumas. Gali būti naudojamas su OPA2604 LME49720 ir kitų populiariausių veiklos puikus tembras, ir turi tiesioginį funkcijas. Jūs galite pereiti į aikštę ir baigti sultys.

Vartotojai garso įrašymas garsiakalbis blokas, ekranas, prietaisas nebūtinai puikus, pure direct prieš lygis negali patenkinti paklausos, tada pridėti prie tembro reguliavimas svarbu, gali sustiprinti poveikį, aukšto ir žemo dažnio akivaizdžiai.

Galiausiai patenkinamas sistema yra teigiamo ir neigiamo slėgio naudojant VKI perstūmimo reguliatoriaus maitinimo aukštos, vidutinės ir žemos neigiamų atsiliepimų tonas, ji turi išskirtinį tembras natūralus, tyras ir skaidrus Che, lygio, prasmės, turtingas, aukštų dažnių bauda, vaisinis, saldus garsus, pvz., charakteristikas;. valdybos fone skamba labai tyliai Groja muzika, jaučia žemo dažnio kontrolė geresnė, ir pastangos tampa lygi ir švelni, balso poveikis yra ne tik už tai, ką OPA627, kaip 637275 op amp galima palyginti, kad. kainos yra aukštos, atnaujinti, yra gera.

E5532 tonas plokštė yra visur, jie naudoja tą patį grandinės, aklai kovoti kainas, bet nenori galioja pastangas, ignoruoti užsiėmimo entuziastai ir aukštos kokybės. Taigi, aš nusprendžiau padaryti nedidelį kaina, geros kokybės gaminį naudos entuziastai, mes su profesionalų dizainą, puikias grandinės, ir daug metų "PASIDARYK pats" patirties entuziastai nori produktai, skiriasi dizainas, stilius, išlieka inovacijų, gera garso mes jau bando, geras efektas, kurį liudytojas.

Priekinis skydelis Instrukcijos:

GALIA : Maitinimo jungiklis

GARSAS: garso valdymas .

BOSAS : bass reguliavimas .

VIDURYJE : Viduryje padarinių.

AUKŠTŲ: aukštųjų dažnių reguliavimas .

Dydis: 200 * 45 * 191mm

Produkto Nuotrauka:

Antrinėje rinkoje įsipareigojimai:

1, Mūsų įsipareigojimas prekių pardavimu 100% vientisumo užtikrinimo, jei turite bet kurį klausimą, už produktus, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai,

mūsų iš esmės 24 valandų internete kliento paslauga bus kantriai atsakyti į jums!

2, Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, jūs galite prašyti grąžinamosios išmokos arba mainus.

Mes aktyviai koordinuoti ir apdoroti jūsų užklausos. Jei produktas neveikia, mes visa grąžinamoji išmoka.

Bet reikalauti, kad pirkėjas grįžti produkto pažangios krovinių, mes grąžinsime krovinių mokate gavęs ir, patvirtinantis produkto statusą.

Dėl ženklas:

Prašome patikrinimui atlikti prieš jums pasirašyti patikrinti, kiek dalių trūkumo ar neatitikimų, t. t.;

Jei taip, prašome susisiekti su mumis kontaktinių duomenų apie tiesioginius užsakymus.

\

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[custom]-[25788]

[xlmodel]-[custom]-[8888] pristatymas

Kanalai 1
Maksimali Galia Vienam Kanalui 10W
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas TIANCOOLKEI
Modelio Numeris F1
spalva Tipo, B Tipo
Pakuotės Svoris 2.5kg (5.51lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 12cm x 10cm (5.91in x 4.72in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai