Vestuvių Raidės - Šaldiklis Vestuvių Pradinio Ženklų - Asmeninės Stalo Ženklų - Custom Pavadinimas

€18.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laiško pavadinimas, pavadinimas laiškai, pavadinimas prisijungti, Pigūs laiško pavadinimas, Aukštos Kokybės vardo raidės, Kinija pavadinimas pasirašyti Tiekėjų.

Asmeniniams poreikiams, stovinčioje raidžių pradiniai rinkiniai yra puikus papildymas jūsų vestuvių priimamasis brangioji, stalo dekoras! Kiekvienas didelis custom monograma rinkinys yra pagamintas iš 1,5 cm storio pvc todėl, kad jie stovi ant savo be bazes jūsų vestuvių inicialai ir nudažyti jūsų pasirinkta spalva kartu su atitikimo ampersand. Mes siūlome tendencija spalvų ir gražių metalinių galimybių! Šis paprotys vestuvių prop rinkinys yra puikus savo mylimųjų ar galvos lentelė, dalyvavimo šalies ar vestuvių dušas, tortas lentelė, priėmimo prieangis... ir tiek daug daugiau. Šių gražių raidžių, taip pat padaryti didelę atmintį rodyti savo namo po vestuvių (ar bet kokia proga!).

Kiekviena raidė yra 12cm aukščio, 1,5 cm storio STOVINČIOJE

Norėdami užsisakyti individualų pradinis rinkinys, pirkti sąrašo ir nurodyti du prašoma raidės atkreipkite dėmesį, kad pardavėjas prie kasos.

**Pridėti kelis elementus į savo krepšelį ir pristatymas bus automatiškai sujungti!**

Pristatymas: 1. Mes laivas visame pasaulyje! 2. Mes paprastai laivas per 24 valandas, kai apmokėjimo gavimo. 3. Pristatymas metodas: EMS 4. Laivybos laikas: jav/Jungtinė Karalystė/Australija/Kanada 7 iki 15 dienų Brazilija/Pietų Amerika/Prancūzija / - / Vokietija/Rytų Europoje ir kituose regionuose, Paprastai 15-45 dienų PLS pamatyti mano parduotuvėje, ačiū! 7 dienų pasitenkinimo garantija. Jei manote, kad daiktų arenot, kaip aprašyta, ar daiktų, skaldytų pristatymo metu, ir t.t., PLS susisiekti su manimi, pirma, Jo mano malonumas, išspręsti problemą jums, ačiū tiek daug! Apie mus: Kai jūsų prekė atvyksta tinkamos būklės, tiek palikite teigiamų atsiliepimų jav ir 5 žvaigždučių DSR balas. Mūsų automatinę sistemą, tą patį padarys jums vieną minutę. Ar susisiekti su mumis, jei turite klausimų apie daiktą, mes jį tvarkyti per 1 dieną. Ačiū už ateina.

Modelio Numeris 12CM
Mfg Serijos Numeris Havajai Serija
Tipas Kiti Šventiniai & Šalies Prekių
Pakuotės Svoris 0.12kg (0.26lb.)
Pakuotės Dydis 12cm x 45cm x 2cm (4.72in x 17.72in x 0.79in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai