Diamond Black Bikini VIRŠŪNES Moterų maudymosi Kostiumėliai, Viršuje Paplūdimio Black print Maudymosi kostiumai Seksualus Paslaptis plaukimo biquini IKI

€6.35

-40%

€10.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bikini viršų, bikini viršų, bikini juoda, Pigūs bikini viršų, Aukštos Kokybės bikini viršų, Kinija bikini juoda Tiekėjų.

Diamond Black Bikini VIRŠŪNES Moterų maudymosi Kostiumėliai, Viršuje Paplūdimio Black print Maudymosi kostiumai Seksualus Paslaptis plaukimo biquini IKI maillot de bain

Savybės:

100% nauja ir aukštos kokybės

Tai gana patogus ir sexy

Madingas ir liberalai

Savybė Seksualus Paplūdimio Bikini Maudymosi Suknelė

Žavinga & stilingas Bikini Paplūdimys suknelė tinka dauguma merginų ar moterų

Puiki dovana savo meilužio ar sau.

Vien bikini VIRŠŲ, jei jums reikia, kad Apačios, prašome spausti aplankyti "". Bikini VIRŠŲ, galite įdiegti įvairių aksesuarų, jei jums reikia turėti reikia, jūs galite susisiekti su mumis. Žinoma, ji taip pat nereikalauja jokių apdailai, bet taip pat labai gražus. Deimantai taip pat gali būti pašalintas arba pakeistas, paveikslėlyje nuoroda, gali tekti pakeisti Stotis Raidžių susisiekite su mumis, įvairiais ornamentais, kaina gali būti koreguojama.

Pasirinkite savo mėgstamą bikini dalių mišinys į savo mėgstamą stilių, dydžių .

Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo adresą .

Krūtinės mygtukai gali būti pašalintas arba pakeistas. Diržas gali būti pašalintas.

Jūs galite pasirinkti kitą bikini bottom, kad jūsų svajonė bikini rinkiniai. Jūs galite kreiptis į šias modelio schema.

MUMS 18 / vnt MUS 10 / vnt MUMS 12.88 / vnt MUS 10 / vnt.

JAV 26.88 / vnt.

JAV 26.88 / vnt MUMS 18 / vnt.

Prašome pasirinkti spalvą priskirti atitinkamą įvaizdį laiko tvarka. Jei nenorite turėti svajonių derinys bikini rinkiniai, matau pamatyti daugiau bikini parduotuvės:

Įveskite kataloge:Matyti daugiau kelnės, maudymosi kostiumėlį

Įveskite kataloge:Matyti daugiau maudymosi kostiumėlį VIRŠUJE

Skalbimo Pastaba:

1,, dėl specialiųjų elastinga audinio maudymosi kostiumėlis, tiesiog naudokite įprastą 30 laipsnių Celsijaus žemiau vandens vertus gyvas, ne šarminių ploviklių, skalbimo miltelių, muilo ir dezinfekcijos priemonė skalbimo, balinimo medžiaga. Ilgai mirkti baseine ar jūros vandenį, kuriame yra chloro, gali sukelti maudymosi kostiumėlį, ji bus šiek tiek išnyks. Plauti atskirai su tamsių drabužių.

2, prašome kailis plytelių po valymo ar maudymosi kostiumai kabo vėsioje, sausoje vietoje, atkreipkite dėmesį į vėdinimo, negali naudoti džiovintuvai arba lygintuvai.

3,, dėl netinkamo valymo arba asmeniniam naudojimui, o ne nuosavybės prekių klausimus, nesutinku pardavimo procese.

Įspėjimas:

1, nuo uolų grubus sąsaja, lengva sukelti odos maudymosi kostiumėlį dėvėti ar žalą.

2, cheminių medžiagų ir apsaugos nuo saulės produktai, gali pakenkti maudymosi kostiumėlį, elastinga, todėl pabandykite ne užterštų maudymosi kostiumėlį, jums turėtų dėvėti maudymosi kostiumėlį ir tada taikyti apsaugos nuo saulės produktai, laiku po treniruotės plauti apsaugos nuo saulės poveikio gaminių atgal maudymosi kostiumėlį

3, ne ilgai po naudojimo maudymosi kostiumėlį, levitra į maišelį arba saugoma automobilių kamieno, priešingu atveju jis išnyks šildymo, vandens turėtų būti išplauti rankomis ir džiovinti kaip įmanoma greičiau.

Apie Siuntos

Prekės vežamos per 5 darbo dienas, kai visą mokėjimo operacija.Jei jūs negalite gauti savo daiktus laiku,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes wil patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.Mes atsakyti į jūsų pašto per 24 valandas) paprastai. kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandų,prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis su kitų pašto adresą. Pristatymas scenarijus : EPacket : apie 7-15 dienų atvykti į šias šalis ir Izraelį,Saudo Arabija ,Prancūzija,Norvegija,rusijos Federacija,Ukraina ,Jungtinė Karalystė ,Vokietija,Australija ,Jungtinės amerikos valstijos ,Kanada

PostN L: Europos regionų , apie 10-15 dienų , kiti plotas apie 15-30 dienų

Likusioje šalies , mes naudojame "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu "arba" HongKong Post "Oro Paštas" recepto, apie 20-35 dienų , jei paketas yra vertas , ir mes naudosime "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius" recepto, apie 30-60 dienų .

Jei jums reikia greičiau logistikos , rekomenduojama naudoti : "e-E MS" , maždaug 3-10 dienų atvykti į jūsų šalį , šio logistikos sprendimus per muitinės lengviau , ir apskritai nereikia mokėti mokesčių , jei jums reikia kitų express , jūs turite suprasti, muitinio įforminimo ir sumokėti pajamų mokestį , ar per muitinę .

Patarimas : norint sėkmingai išlaikyti per muitinę , mes išsiųsti pakuotės nurodyta vertė yra $ , kurie gali būti atleisti nuo mokesčių . Jei reikia pateikti muitinės sąskaitą , prašome palikti mums žinutę , mes atsiųsime jums faktūras elektroniniu būdu , jums tereikia atsispausdinti ir pateikti muitinei .

Grįžti&Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti, ir savo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kapt.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Paramos Tipas vielos nemokamai
Spalva Stiliaus bikini viršų
Medžiaga Spandex,Nailonas
Plaukti Kostiumas moterų maudymosi kostiumėliai
Su Pad Taip
Biquini moterų bikinis
Sailor Moon bikini viršų
Prekės Pavadinimas viktorija pagal malinsa
Saida De Praia de trajes bano
maillot de bain maudymosi kostiumėliai moterims
dizaino stilius Dizaino paslaptis
Modelio Numeris 357-093
Dydis XS, S, M, L
Juosmens Mažas Juosmens
Modelio Tipas Gėlių Spausdinti
Maudymosi kostiumas Plaukimo kostiumas moterims
Lytis Moteris
Šalių parduoti kaip karšto papločiai Bikini Braziliška
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Bikini Komplektas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.282kg (0.62lb.)
Pakuotės Dydis 14cm x 12cm x 10cm (5.51in x 4.72in x 3.94in)

Panašūs produktai