2016 Mados Nauja kuprinė moterų juoda Katė ir sausainiai modelis Mokyklos Pečių Krepšiai mochila feminina kuprinė pop nemokamas pristatymas

€14.04

-48%

€27.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kuprinė sportinis krepšys, kuprinės cool, krepšys žvyras, Pigūs kuprinė sportinis krepšys, Aukštos Kokybės kuprinės cool, Kinija maišelį žvyro Tiekėjų.

Kaina:$17.5

Kaina:$17.5

Kaina:$17.5

Kaina:$17.5

Kaina:$17.5

Kaina:$17.5

Kaina:$17.5

Kaina:$17.5

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

2.Pirkėjas iš JAV.We will ship prekės iš E-pakelis,pristatymo laikas, bus apie 7-15 darbo dienų . 3. Pirkėjas iš kitų šalių.We will ship prekės Kinija Po Oro Paštu.(Pagal nutylėjimą,kad suma yra mažesnė nei $ 7 bus išsiųsti per China Post Original Mažas Pakelis Plus,kuris yra be sekimo numerį ir negali būti stebimi,Jei jums reikia sekimo numerį, prašome pasirinkti, Kinijos Oro Pašto laivybos metodą). 4.Apie tai, express pristatymas,Daugiau nei $150, mes atsiųsime savo daiktus per DHL,EMS,UPS,FedEx,SF Express nemokamai. Apie Muitus

Atsižvelgiant į mūsų klientų naudai, Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu. Prašome suprasti, tačiau, muito iš mūsų kontrolės, mes negalime guarrante be mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis. Bet mes grąžinsime jūsų mokėjimo express shipping(jei sumokėjote) į jūsų sąskaitą per 24 valandas. Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.

Pastaba :

Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas. Mes galime priimti grąžinti, jei pirkėjas nėra patenkintas elemento,tačiau pirkėjas neprivalo mokėti, laivybos mokestis.Prašome grąžinti ją per 3 dienas po to, kai gaunate prekes.Jei elementas yra sugadinti arba prarasti, mes suteiksime pirkėjas visa grąžinamoji išmoka.

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių . Ir pls pasakykite mums, mes jums $1-3 NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

Yiwu guanli Drabužis Co.,Ltd buvo vienas didžiausių 3D sublimacijos spausdinimo produktų gamintojai beveik 10 metų kinijoje. Mūsų įmonė specializuojasi Drabužių,mados rankinės,kojinės,aksesuarai ,rankšluosčių ir pan.

Mūsų tikslinė auditorija yra mados sąmoningas 18-35 moterų laisvalaikio mados krepšiai rinkoje. Mes siekiame būti įdomi ir naujoviška, siūlanti savo klientams mados, jie nori, kai jie nori. Palaikyti ryšį su nuolat besikeičiančių tendencijų per mūsų rinkoje, mes sukūrėme dinamiškas ir labai reaguoja organizacija. Prekės pavadinimas yra Kas rūpinasi , Mūsų įmonė specializuojasi projektuojant ,gamyba ir eksportu,yra 30 dizainerių, mūsų bendrovės(įskaitant kinijos ir lenkijos dizaineriai), mes turime mūsų didelis spausdinimo mašinų gamybai. Mūsų gamykloje Su platų, geros kokybės, prieinamomis kainomis ir stilingas dizainas, Mūsų produktai yra plačiai pripažįstamas ir patikimas klientų.mūsų pagrindinė rinka yra Europa, ir Amerika.Jei dirbate spausdinimo produktų ir reklaminius produktus ,mes bus būti jūsų geriausias Pasirinkimas .

Prekės Pavadinimas who cares
Modelio Tipas Gyvūnų Spausdina
Kuprinės Tipą Softback
Uždaryti Tipas Užtrauktukas
Stilius Preppy Stilius
Pamušalas Poliesteris
Modelio Numeris NO
Elemento Tipas Kuprinės
Lytis Unisex
Rankena/Dirželis Tipas Minkšta Rankena
Lietaus No
Apdaila Nėra
Interjeras Interjero Lizdas Kišenėje
Pagrindinė Medžiaga Poliesteris
Balansinė Sistema Lokveidīgs Peties Dirželis
Dydis 20-35 Litre
Technics 3D spausdinimas
Talpa 20-35 L
Išorinis Atvartu Kišenės
Pakuotės Dydis 40cm x 30cm x 10cm (15.75in x 11.81in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai