12:1 nekontaktinės Skaitmeninis LCD Infraraudonųjų spindulių Termometras -50~900 Laipsniu, ir SPINDULIŲ Lazerinis Temperatūros Testeris Ginklų Pramonės Pyrometer Epi Reguliuoti

€21.04

-32%

€31.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lcd termometras, termometras kabelis, LCD, Pigūs lcd termometras, Aukštos Kokybės termometras kabelis, Kinija lcd Tiekėjų.

12:1 nekontaktinės Skaitmeninis LCD Infraraudonųjų spindulių Termometras -50~900 Laipsniu, ir SPINDULIŲ Lazerinis Temperatūros Testeris Ginklų Pramonės Pyrometer Epi Reguliuoti Įvadas: Šis infraraudonųjų spindulių termometras naudojamas temperatūros matavimo objekto paviršiaus, kuris yra taikomas įvairių karštų, pavojingų ar sunkiai pasiekiamų objektų, be kontakto, saugiai ir greitai. Šis įrenginys sudaro Optika, Temperatūros Jutiklio Signalo stiprintuvas, Perdirbimo grandinės ir LCD Ekranas. Optika surinkti infraraudonųjų spindulių spinduliuotės energija objektas, ir sutelkti dėmesį į Jutiklį. Tuomet jutiklis paverčia energiją į elektros energijos signalas. Šis signalas bus paaiškėjo, skaitmeninis rodomas LCD ekrane po signalo stiprintuvas ir perdirbimo grandinė. Perspėjimas & Perspėjimai: 1. Įspėjimas: Siekiant išvengti galimo padėtį, gali padaryti žalos ar pakenkti žmonėms, prašome atkreipti dėmesį į šiuos dalykus: (1). Nenukreipkite lazerio tiesiai į akis ar netiesiogiai išjungti šviesą atspindinčių paviršių. (2). Vieneto negali priemonę, per skaidrų paviršių, tokių kaip stiklas ar plastikas.Ji matuoti paviršiaus temperatūra šių medžiagų vietoj. (3). Garų, dulkių, dūmų, arba kitų dalelių, gali užkirsti kelią tikslus matavimas trukdo vienetų, optika. 2. Perspėjimai: Infraraudonųjų spindulių termometras turėtų būti apsaugoti, kad: 1). EML (elektromagnetinių laukų) nuo lankinio suvirinimo aparatai, indukcijos šildytuvai. 2). Šiluminis smūgis (sukelti didelių ar staigaus aplinkos temperatūros pokyčius, galima 30 minučių vienetas stabilizuoti prieš naudojimą). 3). Nepalikite prietaiso ant ar šalia objektai aukštos temperatūros. Paketo turinys: 1 x Non-Susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Termometras 1 x anglų Vadovą Pastaba : ll Elementus Ateina Be Battary Saugos Lėktuvas

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą,išsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo, mokesčių, muitų ir mokesčių už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 15 dienų nemokamus pakeitimo. Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 7 dienas nuo gavimo jūsų produktas. Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Svarbiausia!!!

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Ekrano Tipas Skaitmeninis
Modelio Numeris WT900
Maks. Matavimo Temperatūra 120°C Ir Aukščiau
Maitinimo Tipas 9V
Naudojimas Pramonės
Prekės Pavadinimas easyover
Teorija infraraudonųjų spindulių termometras
Ekrano Dydis 1.9 Cm & Pagal
Stilius Rankinės
Pakuotės Dydis 25cm x 15cm x 8cm (9.84in x 5.91in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai