Visiškai automatiniai ir neautomatiniai Gražių Moterų, Sulankstomas Skėtis Vaisių, Obuolių Lietaus, Skėtis Vaikams Skėtis Paraguas

€21.31

-40%

€35.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lietaus skėtis vaikams, moterų skėtis, skėčiai nuo lietaus, Pigūs lietaus, skėtis vaikams, Aukštos Kokybės moterų skėtis, Kinija lietaus skėčiai Tiekėjų.

Prašome Pažymėti: Šis punktas turi dvi galimybes:Automatiniai ir neautomatiniai .Kai jūs įdėti šį užsakymą,prašome tai patikrinti, ar palikti pranešimą mane. Prašome Pažymėti, Kad:visiškai automatinis skėtis sistema, spalva-sidabrinė balta,Ne mechaninė sistema, spalva juoda. Turime ir kitų skėčiai su juoda danga,jei reikia,prašome susisiekti su mumis,kaina yra tokia pati. Aukštos kokybės desgin pastatytas paskutinis ir atlaiko stipriausius vėjus. Super lengva ir patogu viena ranka operacijos.Turite savo rankose visą lengvai atsidaro per vieną sekundę paspaudus mygtuką, norėdami apsaugoti jus nuo netikėto lietaus. Kompaktiškas ir itin lengvas laisvalaikio skėtis vyrams ir moterims.Laikykite jį savo rankinėje,portfelyje,kuprinė,arba bagažas.Skėčio svoris mažesnis nei svaras ir priemones, tik 28cm ilgio . Kreivų paviršių 108cm ilgis atidaryti skersmuo 96cm . Jūs galite naudoti juos saulėtą dieną, ar lietus, dieną .

Visiškai automatinis skėtis sistema

Funkcija Vėjo
Dydis 48-53cm radius
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas FGHGF
Punktas Visiškai automatinis ir neautomatinis skėtis
Svoris 0.32-0.45kg
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Lauko Veikla Žvejyba
Modelis Trys-sulankstomas Skėtis
Modelio Numeris lietaus skėtis
Lytis Moterų skėtis/Vyrams skėtis/Vaikų skėtis
Kontrolės Visiškai automatinis
rankena Plastikų ir gumos
Tipas Unikalus Skėtis Skėtis
Išorės Rėmas Medžiaga Eponžas
Produktas Skėtis
Skersmuo 96cm
Pakuotės Dydis 30cm x 5cm x 5cm (11.81in x 1.97in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.45kg (0.99lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai