Didmeninė 50pcs/daug Aukso Juostele Dovanų Maišeliai Vestuvių Naudai Saldainių Dėžutės W209

€7.29

-12%

€8.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lauke lauke, dėžutė dovanų dėžutėje, saldainių dėžutė, Pigūs box box, Aukštos Kokybės dėžutė dovanų dėžutėje, Kinijos saldainių dėžutė Tiekėjų.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome palikti mums pranešimą iš eilės arba prekybos-vadovas.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau mes galime, mes paprastai laivas savo sklypo iš 3 dienas po mokėjimo perdirbimo baigtas. Apie sekimo Ne, kažkada sekimo Ne negali būti stebimi dėl tam tikrų priežasčių, prašome nesijaudinkite, pls susisiekti su mumis padėti. Jei laiko bus daugiau, ir jūs vis dar gauti savo sklypo, Prašome rūpesčių Nėra, klauskite mūsų pratęsti laiką, skirtą jums. Vienas žodis: Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų, Bendravimas yra svarbus dalykas, dėl reikalas.

Prašome spausti čia norėdami gauti daugiau informacijos apie produktą: Už Russain klientus, turite pasiūlyti mums savo vardą, pavardę(3 žodžiai), kai jūs mokate arba pakeisti savo ID, informaciją apie Kapt.lt, taip, kad jūs galite gauti savo sklypo lengviau, ar jums gali mokėti pašte arba sklypo grįš į jav.labai ačiū .

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės Medžiagų: Popieriaus, Specialiai sukurta vestuvių, pobūvių, Kalėdų ar kitomis laimingas atvejais, geriausias pasirinkimas būtų, kaip saldainių dėžutės Tiesiog vieta saldainiai viduje, vakarienę dovana svečiams Puikiai atstovauti laiminga pora, kai dalijamos džiaugtis savo ypatingą dieną Lengva surinkti Juostelės yra įtraukti, apie 10m ilgio Dėžutės dydis: 6.7x3.6x8.2 cm/ 2.63"x1.42"x3.21" (ilgis x plotis x aukštis) Kiekis:50pcs Pastaba: dėžės atvyks butas supakuoti pasiruošę jums surinkti pakuotę įeina: Vestuvių Saldainių Dėžutė x 50

Skaičius, Vnt 50pcs
Proga Vestuvės
Modelio Numeris 2218246
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Modelis Dryžuotas
Medžiaga Kartonas
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 15cm (11.81in x 7.87in x 5.91in)
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.432kg (0.95lb.)

Panašūs produktai