100vnt Sienos Kabo Popieriaus Star Girliandas 4m Ilgio Gimtadienio String Grandinės Šalies Reklama, Vaikų Kambario Durys Namų Puošybai ZA1316

€113.80

-5%

€119.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šalis reklama, star garliava, popierinę žvaigždutę, Pigūs šalies reklama, Aukštos Kokybės star garliava, Kinijos popieriaus star Tiekėjų.

100% Brand New ir Aukštos Kokybės Medžiagos:Kartonas Spalva:Aukso,Sidabro,Mėlyna Visas Ilgis:4M Star Skersmuo:7cm

Mes paprastai apdoroti jūsų užsakymą per 24-72 valandas, bet mes negali garantuoti prekių pristatymo metu, dėl skirtingų užsakymą įstatymus ir tarptautinius pašto srauto. Prašome leisti beveik 4 savaites laivybos dienų tarptautinės paštu. Mes taip pat pateikti operatyvus paslaugų už tarptautinius pavedimus. Ir jei jums reikia greitas pristatymas, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnybą, kad gautumėte pagalbos. Atsiprašome už bet kokius nepatogumus.

Mes laivas Alixpress spręsti TIK. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą ? nereikia painioti juos už papildomą siuntimo išlaidas. Nepalikite Neigiamų atsiliepimų, be prašo mūsų pagalbos. Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.

Prekės Pavadinimas ETRSUNTECH
Medžiaga Popierius
Modelio Numeris ZA1316
Proga
Produktų Klasifikacija Vimpelais
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 4.5kg (9.92lb.)

Panašūs produktai