Mergaitės Šalis Suknelė Vaikai 2016 Dizaineris Vaikams, Paaugliams Prom Šalies Ceremonijos, Chalatai Gimtadienio Princesė Dress Infantil 2-12Y

€14.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: infantil, Pigūs infantil, Mergaitės Šalis Suknelė Vaikai 2016 Dizaineris Vaikams, Paaugliams Prom Šalies Ceremonijos, Chalatai Gimtadienio Princesė Dress Infantil 2 12Y.

Mergaitės Šalis Suknelė Vaikai 2016 Dizaineris Vaikams, Paaugliams Prom Šalies Ceremonijos, Chalatai Gimtadienio Princesė Dress Infantil 2-12Y

Sveiki atvykę į mūsų Kapt.lt parduotuvėje!

Kad jūsų pirkimo, taip paprasta ir lengva, kaip įmanoma, prašome kreiptis į parduotuvę, politika, išvardytų žemiau.

Mokėjimo

Visą Mokėjimas Turi Būti atliktas Per 7 Dienas Po to, kai Žaisti Tvarka.

Pardavimo Mokestis

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Pristatymas

Tai trunka apie 7-18 dienomis JAV, apie 15-35 dienas į kitus Azijoje ir Europos šalyse. 25-55 dienas Pietų Amerikoje, Mes pasirūpinsime, Laivybos per vieną darbo dieną po apmokėjimo gavo. Pirce Daugiau nei USD7 laivas su Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Mažiau nei USD7 parduotuvė su Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus.

Atsiliepimai

Mes palikti teigiamą atsiliepimą apie jus, kai mes išsiųsti prekę jums, ir tikimės, kad jūs galite palikti teigiamą atsiliepimą mums, kai jūs gaunate jūsų prekės, jūsų parama padės mums kurti savo verslą, Ačiū! Jei nesate patenkinti savo daiktą, prašome susisiekti su mumis prieš atostogas, neutralų ar neigiamą atsiliepimą, prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą už jus, mes padarysime viską, kad patenkinti jus, žinoma, ačiū!

Audinio Tipas Satin
Šaltinio Tipas originalus
Built-in Liemenėlė no
Specialios Paskirties Kostiumai
Apykaklės O-Kaklo
Lytis Merginos
Stilius Mados
Medžiaga Poliesteris
Svoris 430g
spalva Kaip rodo nuotrauką
Sudedamosios dalys Suknelės
Prekės Pavadinimas BAOHULU
Elemento Tipas Topai
Dydis 3,4,6,8,10,12
Simbolių Suknelė
Amžius 2-12Y
Modelio Numeris L042
Nekilnojamojo Mėginys Taip
Pakuotės Svoris 0.46kg (1.01lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)

Panašūs produktai