Privačių užsakymą vyresnysis kalnų krištolas jaunikis corsages Kristalų, perlų sagė boutonniere Baltas Phalaenopsis Vyrų geriausią vyro corsage

€13.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: corsage mens, corsage sagė, corsage boutonniere, Pigūs corsage mens, Aukštos Kokybės corsage sagė, Kinija corsage boutonniere Tiekėjų.

Jaunikis Corsage užsakymą, Geriausias žmogus boutonniere vyrų sagė dizainas. Corsages gali pasirinktiniai spalvos dydis: ilgis 8 cm, plotis 4 cm Medžiaga: perlų, kristalų, kaspinai, sagės Kitų elementų, Visos mūsų prekės yra kruopščiai suvynioti ir supakuota saugias ir patikimas pristatymas. Draugiškas priminimas:Prašome palikti savo telefono/mobiliojo telefono numerį jūsų užsakymą, mes jums rašyti tai, apie jūsų pirkinį siekiant užtikrinti, kad ji gauti savo rankas laiku! Kiekvienas gabalas įsigyti mūsų parduotuvėje yra pagal užsakymą pagaminti jums tik aukščiausios kokybės medžiagų, kaip stiklas (ne plastiku!) karoliukai, priemokų dvigubo veido juostelės, aukščiausios kokybės audiniai ir nėriniai, sagės su metalo (ne plastikas!) plokštės ir blizgančių kristalai.

Jeigu turite regėjimo omenyje, pranešimų mane, ir aš darysiu viską, kad jūsų viziją paversti realybe.

Pastaba: Dėl svyravimų kiekvieno kompiuterio monitoriaus šviesumą, kontrastą ir kt. gali būti ir nedideli skirtumai tarp foto parodyta, ir tikrąjį daiktą.

Ačiū!

Žavinga Nuotaka

rytų vestuvių

Apmokėjimas:

1.Mes priimame sąlyginio Deponavimo ir kredito kortelė & Western union.

2.Prašome įsitikinkite, patvirtina, kad, kai gausite prekes geros būklės, nes jei galite pateikti užsakymą, jūsų pinigai yra perduoti į sąlyginio Deponavimo iš Kapt.lt, ne mūsų sąskaita.

Pristatymas:

1.Mes laivas mūsų prekių DHL/ UPS/ TNT/ FEDEX/ EMS ir Kinija Post/ Hongkong Post/Singapore Post/Šveicarijos Paštu .

2.DHL/ UPS/ TNT/ FEDEX express pristatymas paprastai trunka 3-7 darbo dienos.

3.EMS express pristatymas paprastai 3-15 darbo dienų, kurios priklauso nuo jūsų šalies.

4.Pls suprasti, kad mes negalime kontroliuoti tranzito metu, ypač per šventes, skrydžio atidėjimą ir oro sąlygų.

Grįžti/grąžinimo politika:

1.100% visų pristatomi produktai bus tikrinami prieš išsiuntimą ir garantuojame, kad visi mūsų produktai jums bus darbo viskas gerai.

2.Keitimo ar grąžinimo bus priimti sugedusį elementą.

Pirkėjas turėtų susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo elementas ,elementus, turi būti grąžinami jų originalus sąlyga ir pakuotės.

3.Gavus grąžinamas prekes prašome leisti mums 4 darbo dienų tikrinti grąžinama prekė ir susitarti keitimo ar grąžinimo. Laivybos ir perduoti mokesčiai nėra grąžinami.

Klientų aptarnavimas:

prašome nedvejodami kreipkitės į mus el. Paštu ar Ali trademanager, mes padėsime jums visais įmanomais ir stengiamės atsakyti į visus laiškus per 12 valandų.

Atsiliepimų politika:

1.Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus.

2.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti Teigiamą atsiliepimą.

3.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį. Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Elemento Plotis 4cm
Elemento Tipas Vestuvių Puokštė
Elemento Ilgio 8cm
Prekės Pavadinimas IFFO
Prekės Svoris 0.2kg
Proga Vestuvių priėmimus
Pritaikyti Taip
spalva Balta
Medžiaga Medvilnės
Stilius Prabangus
Modelio Numeris IFFO2017c5
Elemento Aukštis 8cm
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 4cm (4.72in x 4.72in x 1.57in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai