100VNT blykstės ir fotoaparato kontaktinės jungties Dangtelis, skirtas DSLR Fotoaparatas 60D 70D 6D 5D3 5D4 1DX D750 D610 D800

€12.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kontaktinės jungties dangtelis, veidrodinių, karšto batų, Pigūs kontaktinės jungties dangtelį, Aukštos Kokybės, skirtas dslr, Kinija karšto batų Tiekėjų.

100VNT blykstės ir fotoaparato kontaktinės jungties Dangtelis, skirtas DSLR Fotoaparatas Nikon Fuji Canon " Pentax OLYMPUS

Apsaugo kontaktinės jungties kontaktai SLR ir DSLR Fotoaparatus nuo dulkių ir drėgmės, kai nenaudojamas

Medžiagų: plastiko

Pastaba:

Ši danga Tinka labiausiai Kameras, išskyrus SNY FOTOAPARATAS

Paketą, įskaitant:

100 x Hotshoe Dangtis

Apmokėjimas Ir Pristatymas

Mes priimame Alipay, West union, Money Gram ir TT

Mes laivas visame pasaulyje.

* Mes laivas per 2~3 dienas po apmokėjimo gavimo

* Mes tik laivas nurodytu adresu .įsitikinkite, pavadinimas ir adresas yra teisingas prieš užsakymą.

* Tvarka bus išsiųstas oro paštu, EMS, UPS, DHL ,kinija paštu ir hongpost kaip jūs pasirinkote. Jei laivybos kelią pasirinkote negali pristatyti prekes savo šalyje arba regione, mes pasirinkti kitą būdą, kuris gali duoti vietoj.

* Paprastai prekės pristatymo dienos yra per 7-15 darbo dienų. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas, prašome kantriai laukia, kai jums nereikia gauti elementą laiku. Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, pls susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį.

Grįžta

*Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant sugedusį elementą. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinimo laivybos išlaidos, bet kokiomis aplinkybėmis.

* Parodyti elementus, kurie turėtų būti originali pakuotė ir priedai.

* Laivybos ir tvarkymo mokesčiai negrąžinami bet kuriuo atveju.

Svarbios Pastabos

* Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai pirkėjų'responsibility.

* Susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

* Prieš ženklas, siuntinių, prašome patikrinkite ir įsitikinkite, kad prekių yra jame. Jei ne, prašom atsisako pasirašyti už tai. Ji niekada atsitiko, kad kažkas pavogė prekes iš sklypas! Jūs laikomas gavo tinkamą produktą, kaip ilgai, kaip jūs pasirašo sklypas.

Atsiliepimų &Susisiekite su MUMIS

* Prašome nepalikite Neigiamų atsiliepimų, be prašo mūsų pagalbos. Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemą, mes supratome, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas. Paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, negali būti išspręsti problemų, tik gali gauti neigiamą grąžą.

* Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.

Iš anksto dėkoju už jūsų kantrybę

Prekės Pavadinimas haris geras
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 4cm (7.87in x 5.91in x 1.57in)
Pakuotės Svoris 0.12kg (0.26lb.)

Panašūs produktai