Vaizdo įrašymo usb 4 CH, 25fps/4 ch, konvertuoti analoginės prie skaitmeninės kompiuterių ,Nemokamas pristatymas

€15.69

-4%

€16.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaizdo kortelė usb, usb usb, usb video, Pigūs vaizdo plokštė usb, Aukštos Kokybės usb usb, Kinija vaizdo usb Tiekėjų.

kortelės filmavimo usb 4 CH, 25fps/4 ch, konvertuoti analoginės prie skaitmeninės kompiuterių ,Nemokamas pristatymas

4 CH USB2.0 Filmavimo Kortelės STK1160 chipset Nemokamas pristatymas

Funkcijos,

4 kanalų vaizdo įvestis į vieną kortelę, didžiausią ekranas/įrašymo greitis yra 25 fps pagal PAL formatą, ir 30 kadrų per sekundę pagal NTSC formatu.

1 kanalo garso įvesties.

4 ekrano režimus.

Multi-signalizacijos suveikimo metodas, daviklis, judesio, vaizdo praradimas, ir HDD vietos trūkumas.

Paramos grafiką, įrašymo režimas, perdirbimo įrašymo metodu.

.MPEG4 video suspaudimo formato. 5 lygį, įrašymo kokybės pasirinktys, ir įrašų kadrų dažnis svyruoja nuo 1 iki 30 kadrų per sekundę reguliuojamas kiekvieno kanalo.

.Parama multi-kanalo peržiūra, paieška laikas/data ir registravimo įvykius, vaizdus galima priartinti/surinkimas/išsaugoti/spausdinti/backup.

.Palaiko nuotolinio stebėjimo ir PTZ valdymas per interneto naršyklę, paramos dynamic domain name

.Konfigūruojama automatinio persikrovimo funkcija, skirta neleisti PC aklavietės.

Sistemos Reikalavimai

"Windows 2000" /XP " / "Vista" /7

CPU Intel P4 Celeron procesorius,minimalus 1700MHz

Plokštė, Intel 845/865/915 serija

HDD, 80G ar geriau

RAM 256M atminties ar geriau

VGA, GeForce2,GeForce4,FX5200,ATI Rage128

"Microsoft DirectX 9.0" C

Nemokama USB 2.0 prievadas

Tikroji Spalva VGA Card

. Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO..Mes don ' t pasiūlyti, bet vietos paėmimas. Mes laivas į daugumą šalių visame pasaulyje. Tvarka bus išsiųstas iš 1-7 darbo dienos, kai mokėjimo išvalytas.

.Mes siūlome elementas gali būti nemokamas pristatymas Kinija Paštu ar Honkongas Užsiregistruoti Paštu. Paprastai, tai reikia 15-25 darbo dienas iki pagrindinės paskirties vietą pasaulyje.

.UPS, DHL, "Fedex" ar AVS yra taip pat prieinama po patvirtinkite su pardavėju. Mes išsiųsti užsakymą paketą, laiku ir taip, kad jums gauti jį laiko. .Prieš siųsdami, visi paketai, vėl bus tikrinamos, siekiant užtikrinti jų perfectibility. Paprastai, švino-laikas 2-5 darbo dienas didžiųjų pasaulio šalių.

.Siekiant išvengti bet kokių muitų klausimas, Mums bus ženklas, mūsų paketas, kaip "dovanos" ir stengiamės padėti, jei jums yra bet especial reikalavimas, prašome pranešimą, kai jums užsisakyti.Siekiant išvengti bet kokių kokybės problema, visos prekes yra geros kokybės, ir pagal griežtą tyrimą prieš išsiųsti

.Visų prekių garantija, kokybė 1 mėnesio po pirkėjas gautų ir mes tiekimo taisyti nemokamai. Grįžti laivybos turėtų būti sumoka pirkėjas.

.Prašome susisiekti su mumis pirmą, kai norite grįžti. Vyrai defektų nėra garantija..Prašome padėti palikti Teigiamą atsiliepimą ir mes tą patį padarys jums, jeigu jūs esate patenkinti pristatyti prekes.

.Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis pirmą, jei nesate patenkinta, prekes. mes padarysime viską, kad išspręsti šį klausimą.

.Jei esate iš naujo pardavėjo, kurie nori pirkti didelio kiekio, prašome siųsti elektroniniu paštu mums. Mes bus pateikti jums mūsų konkurencinga kaina ir paslaugos jums.

Modelio Numeris usb vaizdo plokštė
vaizdo įvestis 4
Galia USB2.0
Kabelio ilgis 0.2 m
Pakuotė Taip
Tipas USB Kabeliai
Prekės Pavadinimas KASSEXUN
Garso įvestis 1
Produktų Statusas Sandėlyje
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai