2vnt 12V A2R Automobilių HID Xenon Lemputės Pakeitimas Žibintų Lemputė Automatinis Šviesos Šaltinis 35W 4300K 6000K

€11.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šaltinis, šaltinis 12v, Pigūs šaltinis, Aukštos Kokybės šaltinis 12v.

2vnt 12V A2R Automobilių HID Xenon Lemputės Pakeitimas Žibintų Lemputė Automatinis Šviesos Šaltinis 35W 4300K 6000K

Prekės Specifikacija:

Prekės Pavadinimas:A2R Šviesos Šaltinis:Ksenono Galia:35w oltage:12 V Spalvos Temperatūra: 4300K (Šiltas Balta),6000K (Balta) Specialios Funkcijos:Ilgesnio gyvenimo ,aukštos kokybės Prekės Svoris:0.2 kg, Automobilio tipas:Tinka motociklai ir automobiliai

Detalūs Vaizdai:

Prašome įsitikinkite, kad konkretaus tipo lemputę, prieš pateikiant užsakymą. Jei lemputes yra mikro ir išjungti iš karto po įdiegimo, ji nėra lemputės " problema. Jums reikia patikrinti balasto, ir dabartinio. Mūsų lemputes reikia 35W A/C balasto ir bent 30A srove. Kartais, jums reikia pirkti relay panaudoti, ir pakeisti saugiklį suteikti pakankamai srovės apšvietimo.

Spalvos Temperatūra:

Laivybos ir Pakavimo Informacija numatomą pristatymo laiką: Mes išsiųsti šį elementą prie pirkėjams ePacket (apie 7-12 dienų pristatymas) ar Kinija Paštu, Oro Paštu, arba DHL Global Mail", jei norite, kad laivas DHL Express Paslaugos ar kitų laivybos metodą, tiesiog atsiųskite laišką mums. Taip pat patikrinkite, ar jūsų adresas yra teisingas, ir, jei norite pakeisti pristatymo adresą, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, kai jūs perkate. Paprastai, mes išsiųsti užsakymus ir siųsti sekimo numerį per 1-4 darbo dienas(nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 9:00 am-6:00 val.) nuo atliekate mokėjimą. Mokėjimo Informaciją Mes priimame Alipay (sąlyginio),Kredito Kortelės ,kredito dolerių sąlygomis . Žinoma, kitos mokėjimo sąlygos turi savo papildomą reikalavimą prieš jūsų pasiūlymą . Kaip "western union", Telegrafo perdavimo...yra priimtinas . Mes galime kalbėtis internetu Ali prekybos maneger ARBA palikite mums savo žinutę. Grąžinimo Politika, Ir 100% Pasitenkinimo Garantija, "Laikotarpis" !!!!!!!! PRAŠOME SUSISIEKTI su mumis JOKIŲ Problemų. Mes siūlome 1 Metų Garantija Nuo Gamybos Defektų, apie mūsų produktus. Po ryšių, jei esate nepatenkinti su šiuo sandoriu, deja, jums gali tekti grąžinti/grąžinimo ir keitimo: Mes siūlome ne mažiau kaip 30 dienų grąžinimo ir grąžinimo politiką. Jei norite gauti elementus, kurie turi visus kokybės problemų ar sugadintas, prašome pranešti mums ir pateikti nuotraukas, mes išsiųsti jį ar grąžinti jums. Bet mes negalime priimti grąžinti, jei prekė pažeista dėl pirkėjo veiksmų klaidas.Grįžti siuntimo išlaidas moka Pirkėjas. Susisiekite su MUMIS, 1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2. Jei jūs esate laimingas su sandoriu pas mus, palikdamas mums VISIEMS-5-STAR teigiami atsiliepimai būtų labai dėkingi. Pasakyti savo draugams, kai esate patenkinti, ir AR pasakyti mums, jei ne jūs ! Jūsų padrąsinimo, tai padės mums judėti į priekį. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas .Dėkojame už jūsų supratimą!

Spalvos Temperatūra 4300K,6000K
Led Lustas Gamintojas ONLYPEI
Elemento Tipas Hub Lempos
Spinduliuojantis Spalva 4300K Balta Geltona, 6000K Šalta Balta
Prekės pavadinimas hid lemputė
Liumenų 3200Lm
Kategorijos Automobilių Šviesos Šaltinis
kokybė Aukštos kokybės
Lemputės Tipas A2R
Prekės Pavadinimas ONYPEI
Automobilių Lempos Žibintai,rūko žibintai,aukštos pluošto ,artimąsias
Įtampa 12V
Išorės/Vidaus Išoriniai Žibintai
Galia 35W
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Pora

Panašūs produktai