100VNT 3W High power led Šaltinis šalta balta 5800-6500K 350mA DC3.00-3.5 V 200-220LM Gamyklos didmeninė Nemokamas Pristatymas

€21.02

-19%

€26.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3w high power led, 3w galia led, šaltinio galia, Pigūs 3w high power led, Aukštos Kokybės 3w galios led, Kinija šaltinis energijos Tiekėjams.

Tipas:LED9901 Forma:Apvali Spalva:šalta balta Spalvos temperatūra: 5800-6500K Dydis:Ø8MM Šviesos šaltinio tipas:High power led Led žetonų Kiekis:1PCS LED Lustas gamintojas: Taivanas/Epistar (Numatytoji Taivano lusto) tiesioginė Srovė: 700mA į Priekį Įtampa:DC 3.0-3.5 V Bendra Galia:3W Šviesos Srautas:200-220LM Spalvų Perteikimo Indeksas:>75 Spindulio Kampas:140° Darbo Temperatūra: -30°C~50°C tarnavimo laikas: >50,000 val. Aplinkos Drėgmė: 10%~90% IP KODAS :IP50 Saugos Sertifikatas: CE/ROHS Bruto svoris 0,5 g Pakuotė: Odos pakavimo+Antistatinis maišelis Sukelti pėdų spalva:Aukso/sidabro

Gaminio taikymo

Plačiai vartojamų Augalų auginimas apšvietimo, komercinių ir vidaus apšvietimas, pvz., patalpų apdaila apšvietimas: prekybos centrai, viešbutis, pub, vakarų restoranas, kavos namai, namų interjero puošmena, vitrina ekranas, Interjero praėjimų koridoriuose, laiptų ir kt. Vietos apšvietimo ir apšvietimo: artware, juvelyriniai dirbiniai, antikvariniai, Meno, kaligrafijos ir tapybos nuotraukas produkto ekranas

Produkto savybės

•Mažas Šilumos Generavimas Sumažinti Elektros energijos Suvartojimą Oro Kondicionavimo

•Pinigų taupymas Elektros energijos Fe

•Puikus Mažinant Anglies Išmetamųjų Teršalų

•Sumažinti Drastiškų Klimato Kaita

•Labai Sumažinti Techninės Priežiūros Išlaidas

•Ilgas tarnavimo laikas

•Momentiniai pradėti, nr. mirksi

•Kietojo, atsparus smūgiams

•taupyti energiją, daugiau nei 95% paprastųjų lemputes ,atitinka 35-50w Halogeninę lempą

•Ilgą laiką darbo, 24 val./parą yra puikus, gaminti mažai šilumos

•Nėra gyvsidabrio ar kitų pavojingų medžiagų, sutarimu su RoHs

•Darbo aplinkos -20+40, tinka neįprastas klimatas

•Ne RF Trukdžių

•Nėra UV ar IR Spinduliuotės

•Sertifikatai: CE, RoHS, FCC sertifikatas

Mokėjimo, Mes priimame mokėjimus per sąlyginio Deponavimo , Kredito Kortelės Pirkėjas turi siųsti mokėjimo kuo greičiau, tada mes galėtume siųsti elementą, jums laiku. Iš viso Mokėtinos Sumos yra Galutinė Aukciono Kaina be pristatymo mokesčio. Jeigu jūs nesutinkate, kad mūsų politika ir pristatymo kaina, nereikia pasiūlymą. Prašome atlikti mokėjimus ir pateikti mums Patikrinti, pristatymo adresą, kaip greitai, kaip įmanoma, siekiant gauti greitas aptarnavimas. Prašome don?t, nedvejodami susisiekite su manimi, kai jūs turite klausimų apie mokėjimo mokėjimo

Vežimas

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime prekės per 3-5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes ne uarantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Garantija Ir Techninė Priežiūra

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo. Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto. Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra. Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti. Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis. Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Grįžta

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mūsų Gamykloje

Modelio Numeris guangxiong3W
Elemento Tipas Kamuolys
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Panašūs produktai