DIDŽIULIS 5000g/pora Gamtinių seksualus silicio netikrą krūtinę transseksualų realus minkštos dirbtinės krūtinės crossdressing cosplay

€82.15

-35%

€126.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: silikoninės krūties netikras, pranešk apie netikrą krūties, pranešk apie netikrą silicio krūtinę, Pigūs silikono netikrą krūties, Aukštos Kokybės padirbtų krūties, Kinija netikrą silicio krūtinę Tiekėjų.

Funkcijos: 1. Silikono krūtų formos yra pagaminti iš 100% medicininės kokybės silikono ir aukštos kokybės. 2. Forma yra gyvenimas-kaip svorio ir jaustis kaip nekilnojamojo boobs. 3. Saugos daugkartinio naudojimo ir lengvas valymas rankų plauti tik. Techniniai duomenys: Svoris poros : 5000g Spalva: Nude " odos Pakuotės turinys: 1x 5000g/pora Atskirti Trikampis Silikoninių Krūtų Pastaba: prekė yra supakuota slapta . Niekas negalėjo žinoti, kas yra viduje. MOKĖJIMO

Daug mokėjimo būdų, tokių kaip Kreditinės Kortelės,WebMoney,Qiwi Piniginės, Boleto,SOFORT Bankų, TT ir "Western Union". Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Kapt.lt, ir nebus išleistas į mus, kol jums priimti jūsų užsakymą.

PRISTATYMAS

1. Pristatymo kaina: siuntimo išlaidas nėra jokių importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

2. Laikas tranzitu: Paprastai, DHL, "FEDEX", UPS pristatymo laikas: 4~10 dienų; EMS: 15~27 dienų;Oro Post: 10~60 dienų . Mes negalime užtikrinti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: Dažniausiai, Mes išsiųsti prekę per 2~7 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos .(Ilgesnes atostogas Kinijoje ar kitų veiksnių, bus nedelsiant)

4. Nuotolinio plotas: Visos išlaidos nebuvo, įskaitant nuotolinio srityje papildomo mokesčio ; jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje viena, pirkėjas turi sumokėti papildomą mokestį prieš išsiuntimą arba mes atsiųsime kitų laivybos metodus, pavyzdžiui, EMS, ar Po Oro Paštu.

5. Importo Mokestis: pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muito ir importo mokesčiai.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

GRĄŽINIMO POLITIKA

Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą, jei norėsite grįžti, Arba grįžo iki savo vietos muitinės, jei tu negali padaryti muitinės klirensas, jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę būklę, jokios naudos, jokios žalos .

ATSILIEPIMAI

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Dydis HUGE
Svoris 5000 g
Pardavimų modelis Mažmeninės & Drop Shipping & Didmeninė Prekyba&Fabriko Tiesioginis Pardavimas
Seksualinio Pobūdžio No
Naudoti Moteris Krūties Crossdresser Shemale Transvestitai Drag Queen
spalva nuogas odos tonas
Modelio Numeris LTBTR-5000
Drabužių Priežiūra Rankų plauti Tik
Formos Trikampio formos
Stilius Atskirti Silikoninę krūtinę Nr. Dirželiai be Liemenėlės Jokių Klijų
Medžiaga Silikono
Elemento Tipas Krūties Forma
Prekės Pavadinimas QIAOZHOU
Kiekis 1 pora
Pakuotės Dydis 25cm x 35cm x 15cm (9.84in x 13.78in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 6.0kg (13.23lb.)
Įrenginio Tipas Pora

Panašūs produktai