KITBSM universalus bsd/bsa/blis/lca Parkavimo Pagalbos 24GHz mikrobangų automobilių nematymo zonos aptikimo jutiklis pusėje padėti prietaisą

€290.80

-35%

€454.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nematymo, jutikliai nematymo, daviklis automobilių stovėjimo aikštelė, Pigūs nematymo, Aukštos Kokybės jutiklių nematymo, Kinija jutiklis automobilių stovėjimo Tiekėjų.

Mes taip pat priimame Užsakymą,jei jus domina ,palikite pranešimą apie savo automobilio modelį!

Produkto aprašymas

Blind Spot Aptikimo Sistema / Side Assist " Sistema funkciją 1.24 GHz mircrowave aptikimo technologija 2.Aptikimo diapazonas 3mx8m už automobilio/motociklo gretimos juostos 3.Vaizdinis įspėjimas per LED indikatorius arba lazerio 4. LED indikatorius, gali būti pavienės arba pastatyti paminklą/šoninis veidrodėlis 5. Garsinis signalas, kai posūkio signalą yra apie 6. Tik perspėti, kai kitos transporto priemonės yra artėja, siekiant išvengti klaidingo pavojaus signalo 7. Su CAN sąsają, tik dirba virš tam tikro greičio, pvz., 20Kmh 8. Dirbti esant nepalankioms oro sąlygoms 9. Pateikiamas šoniniai veidrodėliai su OEM kokybės 10. Specialiai pagamintas jutiklio montavimo laikikliai įvairiems automobiliams 11. Ne pakeisti automobilio išvaizdą 12. Durų atidarymo Susidūrimo perspėjimo funkcija neprivaloma

Savybės BLIS (Blind Spot Information System) yra skirtas vėliau kaip mikrobangų technologijos, norėdami perspėti vairuotoją dėl kitų transporto priemonių ar motociklų artėja į kitą juostą, kuri yra galbūt blind spot iš pusės veidrodis. Sistema įsijungia automatiškai, kai automobilio greitis didesnis kaip 20Km/h, LED indikatorius įsijungia, jei jutiklis aptinka kitu automobiliu ar motociklu į kitą eismo juostą priėjus arčiau. Jei įjungiate posūkio signalą tuo pačiu pusėje, kai objektas nustatomas, LED indikatorius pradės mirksėti, ir jums bus taip pat išgirsti, 3 pyptelėjimai. Jei, įjungus avarinį mygtuką (abi pusės posūkio signalai įjungti), LED indikatorius taip nėra "flash". Kai transporto priemonės greitis yra mažesnis nei 20Km/h, sistema nustos dirbti. Specifikacijos Darbinė Įtampa 10V-16V Max Darbinė Srovė: 250mA Darbo Temp: nuo -30°C - 70°C Aptikimo Nuskambėjo: 4m-6m

Į VDA Side Assist " sistema-tai technologija, sukurta siekiant padėti vairuotojams, keisti eismo juostas saugiai.

Bandymo 1.Įjunkite degimą, įjungti sistemos, nedėkite OBD kištuką į automobilio OBD lizdą. 2.Pėsčiomis link transporto priemonės maždaug 5 iki 6m nuo nugaros ir šonų, LED indikatorius bus įjungti. Įjungti posūkio signalą ne toje pačioje pusėje, LED indikatorius pradės mirksėti, ir jūs išgirsite, 3 pyptelėjimai. Tai rodo, laidų, yra teisinga. 3. Įdėti OBD kištuką į automobilio OBD lizdas, leisti sistema veikia tik tuomet, kai automobilio greitis yra daugiau kaip 10Km/h.

Produktai pasižymi

BSM Pakavimo informacija

Produkto specialios funkcijos

OBD Funkcijos

a .OBD funkcija įsijungia automatiškai, kai automobilio greitis yra daugiau kaip 20 Km/h, LED indikatorius įsijungia, jei jutiklis aptinka kitu automobiliu ar motociklu į kitą eismo juostą priėjus arčiau.

b .Jei įjungiate posūkio signalą tuo pačiu pusėje, kai objektas nustatomas, LED indikatorius pradės mirksėti, ir jums bus taip pat išgirsti, 3 pyptelėjimai.

c. Jei, įjungus avarinį mygtuką (abi pusės posūkio signalai įjungti),LED indikatorius taip nėra "flash". Kai automobilio greitis mažesnis nei 20 Km/h,sistema nustos dirbti.

Ne OBD: dirbti, kai Inžinierius pradėti

Produkto pavadinimas 24GHZ Mikrobangų Radarą Blind Spot Monitor, Sistemos darbinė Įtampa 10-16VDC Maksimali darbinė Srovė 250mA Žadintuvo Garsas ≥65db(60cm atstumas nuo buzzer) Žemos Temperatūros Bandymo -30℃ 2H veiktų tinkamai(vadovaujantis GB/T2423. 1-2008 sta Aukštos Temperatūros Bandymo 70℃ 2H veiktų tinkamai(vadovaujantis GB/T2423.2-2008 stovėti Karšto Flash Bandymo 95%RH 40℃ 2H veiktų tinkamai(vadovaujantis GB/T2423.3-200 Vibracijos Bandymo Dažnis:10HZ-500HZ Maksimali Amplitudė:±0,5 MM

Maksimalus Pagreitis:29.4 M/S2 1oct/min 3 ašiniai,Cirkuliuoja 10 kartų, Žemo dažnio bandymo pagal didžiausią pastovios amplitudės, Aukšto dažnio bandymo pagal didžiausią pastoviu pagreičiu, Funkcija yra normalu po bandymo(pagal GB/T2423.10-2008 standartinis)

Automobilių Veidrodis BSM galime padaryti

1. GLC, GLE, C-klasės, E-klasės,

2. X4, X5, X6,3 Serija,nauji 5 Series, 7 Series

3. A4L, A6, Q5, Q7

4. XE, XF, XJ

5. NX,RX,LX,YRA,ES

6. QX50,QX60,QX80,Q70L,Q50

7. RAV4, Camry, crown

8. Odyssey", CRV, VEZEL

9. QASHQAI J11, X-Trail, Murano, TEANA

10. Įsivaizduoti, Anklavas, Lacrosse, Verano

11. Cruze

12. C4L

13. CX-5

14. K3, K5, KX5, Sorento

Funkcija 1 Įspėjimą, kai objektai netoli pusės galinis nustatymo diapazonas atitinkamą pusėje indikatoriaus lemputė šviečia, kai į kairę (arba į dešinę), mikrobangų zondas atrasti automobilį, ar asmuo, artimas(santykinis atstumas sumažinamas) intervalas 3(platus)×(8-12)(ilgas) metras į kairę(arba į dešinę) galinės pusės. Funkcija 2 O paspaudus kairįjį posūkio žibintas,Įspėjimo, kai objektai netoli kairįjį galinį nustatymo diapazonas kairėje indikatoriaus lemputė mirksi ir buzzer įspėjimo 3 kartus, kai paliko mikrobangų zondas atrasti automobilį, ar asmuo arti diapazonas 3(platus)×(8-12)(ilgas) metras į kairę užpakalinę pusę. Funkcija 3 muša teisę kreiptis šviesos,Įspėjimo, kai objektai netoli teisė galinio nustatymo diapazonas teisę indikatoriaus lemputė mirksi ir buzzer įspėjimo 3 kartus, kai dešinysis mikrobangų zondas atrasti automobilį, ar asmuo arti diapazonas 3(platus)×(8-12)(ilgas) metras, teisė galinio pusėje. Funkcija, 4 Atskaitos kontrolė, greičio Kontrolės sistemą įjungti ir išjungti nustatymo greitį.

Mūsų Paslaugos

1、Mes esame pirmoji įmonė iš plėtoti BSM.sistemos.

2、Mes turime profesionalių R & D.

3、Pritaikymas yra.

4、Produkto siuntas, prieš daugiau nei 3 kartus kokybės patikrinimas.

Prekės Pavadinimas BSM
Produkto pavadinimas BSM/BSD/BLIS/BSA/GCV
automobilio tipas Universalus tipas(Be veidrodžio)
Aptikimo Rang 6-15Meters
Medžiagos Tipas Aukštos Quanlity Plastiko
Tipas Nematomas
Karšto Flash Bandymas 95% RH 40 laipsnių 2H darbo tinkamai
OBD 10km/h
Valdymo Atstumas 3-8Meters
Modelio Pavadinimas VDA-BSM-OBD03
Žadintuvo garsas >65db
Prašymas Anti-susidūrimo prietaiso Auto Blind Spot aptikimo Sistema
Ekrano Dydis Su OBD, Be OBD
Kalbėti Diapazonas 3m*8m
Senėjimo bandymas Non-stop paleisti 48H, darbo tinkamai
Dažnis (MHz) 24GHz
Pakuotės Svoris 2.5kg (5.51lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai