NatureHike Lauko 205x85cm Ultralight Paketas miegmaišį Pėsčiųjų Laipiojimo Multifuntion miegmaišį

€32.29

-18%

€39.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: paketas, miegmaišį, miegmaišis, miegmaišis žygiai, Pigūs paketas miegmaišį, Aukštos Kokybės miegmaišį, Kinija miegmaišį pėsčiųjų Tiekėjų.

NatureHike Lauko 205x85cm Ultralight Paketas miegmaišį Pėsčiųjų Laipiojimo Multifuntion miegmaišį

Pavadinimas: Paketas miegmaišį Dydis: 2.0*0.85 m/80.70*33.46 į Pakuotės Dydis: 19*14*14cm/7.46*5.5*5.5 Neto Svoris: 870g Audinys: 320T Nailonas Užpildas: 100 g šilko imitacijos medvilnės Patogus Temperatūros Skalė: Virš 9-15 Laipsnių celsijaus,Patogus Temperatūra 15 Laipsnių celsijaus Spalvos: žydra, Tamsiai Mėlyna, Raudona, Armijos Žalia, Oranžinė

ATSILIEPIMAI

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių . ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą. Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių , mes jums $2 NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų . Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

PRISTATYMAS

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-7 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

2. Nemokamas Pristatymas Visame Pasaulyje

APIE MUITUS

Atsižvelgiant į mūsų klientų naudai, Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu. Prašome suprasti, tačiau, muito iš mūsų kontrolės, mes negalime guarrante be mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis. Bet mes grąžinsime jūsų mokėjimo express shipping(jei sumokėjote) į jūsų sąskaitą per 24 valandas. Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.

PASTABA

Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

Stilius Voko Tipo
Taikoma Žmonių Suaugusiųjų
Ilgis Standard (Suitable for 1.8 m Height and Below)
Prekės Pavadinimas ISF
Miegmaišis Temperatūros Skalę Kategorija Pavasarį ir Rudenį miegmaišį
Įdaru Medvilnės
Sezonas Pavasario,Rudens,Vasaros
Modelio Numeris ISF-007
Tipas 3 Sezonas
Viengubo Ir Dvigubo Miegmaišį Sujungimas Dvivietis Miegmaišis
Audinys Nailonas
kategorijos Medvilnės Miegmaišį
Dydis 205x85cm
Patogus Temperatūros Skalė [15℃~5℃]
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.1kg (2.43lb.)
Pakuotės Dydis 21cm x 15cm x 15cm (8.27in x 5.91in x 5.91in)

Panašūs produktai